Με ποια χώρισε ο Κούρκουλος

Αυλαία έπεσε στη σχέση του Άλκι Κούρκουλου με την Ευγενία Δημητροπούλου. Παρά το γεγονός, ότι οι δύο ηθοποιοί θεωρούνταν ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, ο Άλκις και η Ευγενία δεν είναι πλέον μαζί ενώ το κοντινό τους περιβάλλον μιλάει για οριστικό χωρισμό.

«Συνέβη εντελώς ξαφνικά και κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει μεσολαβήσει ανάμεσά τους», σχολιάζει άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον. Οι άνθρωποι, μάλιστα, που βρίσκονταν κοντά στο πρώην ζευγάρι λένε πως και οι δύο φαίνονται αμετάκλητοι όσον αφορά την απόφασή τους να μην είναι πια μαζί. Ο καλλιτεχνικός κόσμος μιλούσε για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, γι’ αυτό και ο χωρισμός του εξέπληξε δυσάρεστα όλους όσοι γνώριζαν τους δύο ηθοποιούς και τους είχαν συναναστραφεί μαζί στη διάρκεια της ευτυχισμένης σχέσης του.

 

Τι μπορεί να συνέβη

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, ίσως «ξεθώριασε» ο έρωτάς τους, ίσως ο Άλκις ενοχλήθηκε από την απόφαση της Ευγενίας να φύγει περιοδεία ανά την Ελλάδα το καλοκαίρι, ενώ ήταν μία ευκαιρία να το περάσουν μαζί κάνοντας διακοπές που τις είχε ανάγκη. Το γεγονός πως η όμορφη ηθοποιός τρέχει εδώ και καιρό από την μία παράσταση στην άλλη, χωρίς να έχει ελεύθερο χρόνο για εκείνον, τον έχει πειράξει. Το σίγουρο είναι πως δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο επιμένει ο κύκλος τους. Αποφάσισαν να ρίξουν την αυλαία της σχέσης τους και το έκαναν.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *