Τι λέει η ΕΡΤ για το άγριο ξύλο μεταξύ δημοσιογράφων!

Το σήμα της ΕΡΤ βρίσκεται ξανά "στον αέρα" με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, από τις 06:00 το πρωί, μετά από δύο χρόνια "μαύρου", την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015. Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση "επιστρέφει", σχεδόν σε πλήρη ανάπτυξη, με την ΕΡΤ3 να ακολουθεί στον σχεδιασμό επαναλειτουργίας όλων των σταθμών.

Αγριος καβγάς ανάμεσα σε δημοσιογράφους ξέσπασε στην ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, δύο δημοσιογράφοι του αθλητικού τμήματος άρχισαν να διαφωνούν έντονα. Οι τόνοι της… συζήτησης ανέβηκαν τόσο που ο ένας άρχισε να γρονθοκοπά τον άλλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο δημοσιογράφος και να κληθεί ασθενοφόρο.

Στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής έσπευσε ασθενοφόρο και περιπολικό, ενώ υποβλήθηκαν μηνύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος που επιτέθηκε στον συνάδελφό του διέφυγε από το σημείο και οι αστυνομικές αρχές τον αναζητούν.

Τι λέει η διοίκηση της ΕΡΤ

Σε ανακοίνωσή της για το περιστατικό, η διοίκηση της ΕΡΤ αναφέρει ότι έχει λάβει «πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας».

«Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *