Βιασμό έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη!

Eπιβεβαιώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση η σοκαριστική καταγγελία του βιασμού του 5χρονου παιδιού στην Αλεξανδρούπολη από συνομηλίκους του μέσα σε νηπιαγωγείο την ώρα του διαλείμματος.

Τα ευρήματα και οι κακώσεις που φέρει ο ανήλικος συνηγορούν στο αποτρόπαιο συμβάν της σεξουαλικής κακοποίησής του, από επίσης ανήλικους συμμαθητές του, πιθανώς με κάποια αιχμηρά αντικείμενα
Για την αδιανόητη υπόθεση, αυτήν την ώρα δικάζονται έξι άτομα. Πρόκειται για τους τέσσερις κηδεμόνες των παιδιών που υπέδειξε ο πατέρας του θύματος και δύο εκπαιδευτικούς του σχολείου.Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι νηπιαγωγοί είναι της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων και της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Οι τέσσερις γονείς κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Μετά την καταγγελία του πατέρα του 5χρονου οι έξι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την άσκηση δίωξης από τον εισαγγελέα.
Το απόγευμα της 26ης Σεπτεμβρίου το παιδί παραπονέθηκε στους γονείς του για έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με τη δικηγόρο που εκπροσωπεί την οικογένεια του θύματος, Ανθούλα Ανάσογλου, ο 5χρονος φοβάται να πάει οπουδήποτε μόνος του και αρνείται να επιστρέψει στο νηπιαγωγείο. Η ίδια κατήγγειλε επίσης ότι χθες το βράδυ παραλίγο να υπάρξει συμπλοκή καθώς οι γονείς των θυτών ήθελαν να προκαλέσουν τους γονείς του θύματος.