Κόκκινη Νύχτα στον Πειραιά – Όλη η πόλη, μια γιορτή!

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ έρχεται στον γεμάτο φως Πειραιά, η μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων, η «Κόκκινη Νύχτα»!
Τα καταστήματα της πόλης μας παραμένουν ανοιχτά έως τις 23.00, με ελκυστικές προσφορές και ειδικές εκπτώσεις.
Ξυλοπόδαροι, μασκότ, μάγοι, ξωτικά και Αϊ Βασίληδες, θα κατακλείσουν από νωρίς το κέντρο της πόλης, βάζοντας στο πνεύμα των Χριστουγέννων μικρούς και μεγάλους, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου, θα πλαισιώσει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες τις δράσεις.
«Θρυλική» νότα στο γιορτινό event η μασκότ του Ολυμπιακού, η οποία θα μοιράζει συμβολικά δώρα και θα φωτογραφίζεται με τα παιδιά! Κέφι και χαρά θα σκορπίσουν τα μουσικά και χορευτικά δρώμενα που θα εξελίσσονται σε πολλά σημεία του Πειραιά.
Kατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα μοιράζονται δωροεπιταγές από καταστήματα του Πειραιά στους καταναλωτές!
Tο «τρένο των ξωτικών» θα κάνει βόλτες στο κέντρο της πόλης και περιμένει μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν αυτήν την ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη διαδρομή!
Μουσικά, χορευτικά δρώμενα και magic show θα απολαύσουν όσοι παρευρεθούν, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου της πόλης μας, από τις 17:30 έως τις 22:30.
Κατά τη διάρκεια των δρώμενων, θα απονεμηθούν βραβεία για τον ωραιότερο στολισμό χριστουγεννιάτικης βιτρίνας, ενώ η βραδιά θα ολοκληρωθεί με τη συναυλία του συγκροτήματος «The Swingin Cats» στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
Καλούμε τους καταναλωτές, να επισκεφθούν την πόλη και την αγορά του Πειραιά για να ζήσουν μια μοναδική γιορτινή εμπειρία, να επωφεληθούν από τις μοναδικές προφορές των καταστημάτων και κυρίως να διασκεδάσουν!!