Με το βραβείο Λιόπετρα τίμησε ο Τσούκαλης τον Μανουσάκη

Φεστιβάλ πρότυπο ….
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Πηγών Σκάλας του δήμου Ευρώτα της Π.Ε Λακωνίας, της περιφέρειας Πελοποννήσου το 7 Πανελλήνιο Χορωδιακό φεστιβάλ Ευρώτα. Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης ο οποίος τιμηθηκε με το βραβείο Λιόπετρα για την κοινωνική και πολιτιστική του προσφορά.
Την βράβευση του γνωστού σκηνοθέτη έκανε ο Γιώργος Τσούκαλης με την ιδιότητα του επίτιμου προέδρου και ο δήμαρχος Ευρώτα Δήμος Βερδος.  Ο Γιώργος Τσούκαλης παρέλαβε από τον σύλλογο «Νέοι ορίζοντες» τιμητική πλακέτα και μια ξεχωριστή περγαμηνή για την ευρύτερη κοινωνική προσφορά του και φυσικά για τον μακρόχρονο και άοκνο αγώνα του ενάντια στην αρχαιοκαπηλία.
Στο πλαίσιο της βράβευσης του ο Γιώργος Τσούκαλης ευχαρίστησε από καρδιάς όπως είπε την εκλεκτή κι αγαπημένη πρόεδρο του συλλόγου «Νέοι Ορίζοντες» Λέττα Λεϊμονίτη για την πρόσκληση και την υπέροχη φιλοξενία και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι νιώθει μεγάλη ευθύνη για την συνέχεια επισημαίνοντας πως «ο πήχης έχει ανέβει τη στιγμή που ο αγώνας κατά των αρχαιοκάπηλων συνεχίζεται και δεν υπάρχει ο παραμικρός εφησυχασμός».
Στο φεστιβάλ συμμετείχαν οι χορωδίες της ενορίας Ανωγείων, η μικτή χορωδία του Δήμου Μεγαρέων,η χορωδία Πολύμνια ΚΕ.Π.ΑΠ δήμου Κορινθίων, η χορωδία Λιόπετρα.
Το παρόν στη πανέμορφη πλατεία Πηγών βιοκλιματικής αλλαγής με τα γάργαρα νερά έδωσαν ο δήμαρχος Σκάλας Δήμος Βέρδος, ο πρωτοπρεσβύτερος εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου πατήρ Χρυσικάκος Ευστράτιος, ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βερούτης, ο πρώην υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης, ο πρώην γ.γραματεας του υπουργείου εσωτερικών στρατηγός ε.α , Τζανέτος Φιλιππάκος, ο διοικητής του Α.Τ Ευρώτα Αναστάσιος Διαμαντάκος,η περ/κη σύμβουλος Μαργαρίτα Σπυριδακου, οι αντιδήμαρχοι δήμου Ευρώτα, Παναγιώτης, Λυμπέρης και Νίκος Γεωργοστάθης, η κυρία Άννα Σάκκαρη, η κυρία Αργυρώ Κρητικάκου, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.