Μία λαμπάδα … ένα Χαμόγελο

 

Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα … ένα Χαμόγελο» σας καλούμε αυτό το Πάσχα να στηρίξετε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και μαζί να καλύψουμε τις ανάγκες των χιλιάδων παιδιών και οικογενειών που έχουν ανάγκη, αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης και χρειάζονται στην υποστήριξη όλων μας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω του Κέντρου Υποστήριξης Ευάλωτων Οικογενειών, Παιδιών και Νέων, που λειτουργεί και την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα που το στελεχώνει αναλαμβάνει και καλύπτει εξολοκλήρου και ολιστικά τις ανάγκες κάθε παιδιού και κάθε οικογένειας που δυσκολεύεται.

Με τη δική σας υποστήριξη θα καταφέρουμε όχι μόνο να εξασφαλίσουμε το πιο όμορφο Πάσχα σε χιλιάδες παιδιά, τη λαμπάδα, τα γλυκίσματα και ό,τι άλλο θα του δώσει χαρά, αλλά θα καλύψουμε τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους.

Είμαστε καθημερινά δίπλα σε κάθε παιδί και οικογένεια καλύπτοντας τις ιατρικές και εκπαιδευτικές ανάγκες, την ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη, την εργασιακή υποστήριξη των γονέων και πολλά πολλά ακόμα που έχουν ανάγκη για να συνεχίσουν με σεβασμό και αξιοπρέπεια την καθημερινότητά τους.

Πως μπορείτε όλοι να συμμετέχετε:

Αποστολή SMS ή κλήση στο 19810 | https://www.hamogelo.gr/gr/el/oikonomika/
Οικονομική δωρεά | https://www.hamogelo.gr/gr/el/oikonomika/
Κάλυψη διαφόρων αναγκών μέσω της πλατφόρμας crowdfunding του Οργανισμού | https://www.hamogelo.gr/gr/el/crowdfunding/
Αγορά πασχαλινών και άλλων ειδών από το e-shop μας | https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/
Αγορά πασχαλινών και άλλων ειδών από τα bazaars που διοργανώνουμε Πανελλαδικά | https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/pasxalina-bazaars-xamogelo/
Παράδοση ή αποστολή τροφίμων και άλλων ειδών στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργούμε | https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/pasxalini-panelladikh-ekastrateia-sygkentrwshs/

28 χρόνια είμαστε δίπλα σε κάθε παιδί, σε κάθε σημείο της Ελλάδας, κάθε στιγμή …

… χάρη σε όλους εσάς.

28 χρόνια «Το Χαμόγελο του Παιδιού» … χωρίς εσένα δεν γίνεται …

Περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Τηλ. 11040
[email protected]