Μητσοτάκης: “Ο Τσίπρας στρώνει χαλί από τώρα για την εκλογική του ήττα”

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε «πυρά» στην αντιπολίτευση και τον κ. Τσίπρα από την Αργυρούπολη Ρεθύμνου, λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε χθες ένα γκρίζο σποτ για έναρξη προεκλογικής περιόδου. Στρώνει χαλί ο κ. Τσίπρας για την εκλογική του ήττα. Εμείς δεν έχουμε διάθεση να τον ακολουθήσουμε. Εμείς θα θυμίζουμε την γκρίζα εποχή της διακυβέρνησής του».

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε περίπου στις 10:30 στην περιοχή της Αργυρούπολης για να επισκεφθεί στην πρότυπη Μονάδα Επεξεργασίας Χαρουπιού, ενώ στην συνέχεια μετέβη στο καφενείο του χωριού όπου είχε επαφές με τους κατοίκους. Έπειτα, αναμένεται να επισκεφθεί την πόλη του Ρεθύμνου, όπου θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Αργότερα, ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στο Ηράκλειο για τις πανηγυρικές υπογραφές της σύμβασης για την κατασκευή του ενδιάμεσου τμήματος “Χερσόνησος-Νεάπολη” του νέου ΒΟΑΚ. Η υπογραφή της σύμβασης θα γίνει στις 12:30 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, παρουσία του υφυπουργού Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη

 

 

 

Protothema.gr