Ο Δήμαρχος Πειραιά στα εγκαίνια της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια 2024»

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στα εγκαίνια της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια 2024», τα οποία πραγματοποιήθηκαν χθες, στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo».

Ο Δήμος Πειραιά συμμετέχει στα «Ποσειδώνια 2024», δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες της έκθεσης να ενημερωθούν για όλα τα προγράμματα, τα οποία υλοποιεί ο Δήμος και σχετίζονται με τη Γαλάζια Ανάπτυξη, τη Βιωσιμότητα, την Καινοτομία, την Επιχειρηματικότητα και τον Τουρισμό.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε μεταξύ άλλων ότι, τα «Ποσειδώνια» αποτελούν τη μεγαλύτερη συνάντηση της ναυτιλιακής οικογένειας, επισημαίνοντας: «Ο Δήμος Πειραιά, η φυσική έδρα της ελληνικής ναυτιλίας, η οποία πρωταγωνιστεί στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτό το σημαντικό γεγονός. Η έκθεση των Ποσειδωνίων για εμάς είναι πολύ σημαντική, καθώς η καρδιά της ναυτιλίας χτυπάει στον Πειραιά, που είναι το μεγάλο λιμάνι της χώρας. Καλή επιτυχία στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες».