Ο Δούκας θέλει debate για την Αθήνα

Το σήμα της ΕΡΤ βρίσκεται ξανά "στον αέρα" με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, από τις 06:00 το πρωί, μετά από δύο χρόνια "μαύρου", την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015. Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση "επιστρέφει", σχεδόν σε πλήρη ανάπτυξη, με την ΕΡΤ3 να ακολουθεί στον σχεδιασμό επαναλειτουργίας όλων των σταθμών.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Χάρης Δούκας, υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, προτείνει τη διεξαγωγή τηλεμαχίας με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων των παρατάξεων του συνταγματικού τόξου.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της επιστολής:

Προς: Πρόεδρο της ΕΡΤ, κ. Κωνσταντίνο Ζούλα

Αθήνα, 31 Αυγούστου 2023

Aξιότιμε κ. Ζούλα,

ως υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αθήνα Τώρα» προτείνω τη διοργάνωση τηλεμαχίας σε στούντιο της ΕΡΤ, με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων των παρατάξεων του συνταγματικού τόξου.

Η δημόσια τηλεόραση, λόγω του θεσμικού της ρόλου, καλείται να διευκολύνει την ανταλλαγή απόψεων, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των κατοίκων του μεγαλύτερου δήμου της Ελλάδας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Αναμένουμε την απάντησή σας και είμαστε στη διάθεσή σας, προκειμένου να διευκρινιστούν οι όροι διεξαγωγής της τηλεμαχίας και για τον καθορισμό των θεματικών ενοτήτων, με γνώμονα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι πολίτες της Αθήνας.

Σας ευχαριστώ, εκ των προτέρων.

Χάρης Δούκας

Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων