Ο Πειραϊκός Σύνδεσμος καλεί τους Πειραιώτες στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Ο Πειραϊκός Σύνδεσμος κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 14.1.24 και  καλεί τους Πειραιώτες να παρευρεθούν στην εκδήλωση.  Η πρόσκληση του Συνδέσμου αναφέρει:

“Όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθεί η τελετή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πειραϊκού Συνδέσμου και των επί μέρους Σχολών, η οποία αποτελεί σημαντική και καθοριστική εκδήλωση για την ενεργό συμμετοχή όλων των παραγόντων – Διοίκησης, Εκπαιδευτικού, Υπαλληλικού προσωπικού – και βέβαια των Σπουδαστών του.
Με την ευκαιρία αυτή απευθύνουμε μια ευρεία Πρόσκληση προς το Πειραϊκό κοινό προκειμένου να συμμετέχει στην τελετή αυτή.
Κατά την διάρκειά της θα τιμηθεί ιδιαίτερα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιά & Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ για την πολυσχιδή καιθεάρεστη προσφορά και διακονία του προς τον Πειραϊκό λαό.
Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα σημαντική, διότι συμπληρώνονται 130 (εκατόν τριάντα) χρόνια λειτουργίας και προσφοράς του Πειραϊκού Συνδέσμου στα πολιτιστικά δρώμενα της Πόλης μας.
Έτσι λοιπόν θεωρείται ενδεδειγμένο, ΟΛΟΙ να δώσουν το παρόν στην εν λόγω εκδήλωση, στην οποία θα παρευρίσκονται ο κ. Δήμαρχος, μέλη και στελέχη της Δημοτικής Αρχής και των λοιπών Αρχών της Πόλης του Πειραιά, για να δηλώσουν τη θέλησή τους για συνέχιση και βελτίωση του έργου, που επιτελείται.
Σε συνέχεια λοιπόν των πιο πάνω
Καλείστε

Την Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 12.00 το μεσημέρι,
να παρευρεθείτε στην τελετή κοπής της πίτας για το έτος 2024,
στην αίθουσα «Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη», στον 2ο όροφο του Μεγάρου
του Πειραϊκού Συνδέσμου., Καραΐσκου 104 &Σωτήρος Διός, στον Πειραιά.
Με εκτίμηση,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
&
Τα ΜΕΛΗ του Δ.Σ. του Πειραϊκού Συνδέσμου”