Ραγδαίες εξελίξεις στο Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο κρεοπώλης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς πριν από λίγο συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης.

Σε σύλληψη μετατράπηκε πριν λίγη ώρα η προσαγωγή του 50χρονου κρεοπώλη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr τόσο στην πρώτη κατάθεσή του όσο και στη συμπληρωματική ο 50χρονος έπεσε σε πολλές αντιφάσεις. Παράλληλα το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας σε αυτοκινητοδρόμους της περιοχής ερχόταν σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίζονταν ο 50χρονος άνδρας για τη διαδρομή που ακολούθησε το μοιραίο βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

Ο κρεοπώλης περιέγραψε διαφορετικό δρομολόγιο από αυτό που ακολούθησε, από τις 8.30 το βράδυ που παρέλαβε τον Μπάμπη από το σπίτι του.

Παράλληλα οι μαρτυρίες και οι καταθέσεις ατόμων τα οποία ήρθαν σε επαφή με τον 50χρονο και ο κρεοπώλης φέρεται να τους εκμυστηρεύτηκε ότι δεν θα βρουν ποτέ τον Μπάμπη, ενώ παράλληλα τους ρωτούσε πως είναι η ζωή στις φυλακές Κορυδαλλού, συμπλήρωσαν το παζλ των ενοχικών στοιχείων εις βάρος του.

πηγή : newsit