Σοκ προκαλεί το βίντεο της εν ψυχρώ δολοφονίας του 39χρονου παρκαδόρου στον Πειραιά

Σοκ και ανατριχίλα από  βίντεο που κυκλοφορεί με την  εν ψυχρώ δολοφονίας του 39χρονου παρκαδόρου στον Πειραιά, το οποίο δεν δημοσιεύουμε σεβόμενη το θύμα και την οικογένειά του.

Ένας νέος άνθρωπος, 39 ετών, βρήκε τον θάνατο εν ώρα εργασίας από ηλικιωμένο γείτονα, που κατέβηκε με την καραμπίνα από το σπίτι του και τον σκότωσε εν ψυχρώ, γιατί τον ενοχλούσε το γεγονός ότι πάρκαραν αυτοκίνητα της επιχείρησης πάρκινγκ στο πεζοδρόμιο.

Το εξαιρετικά άγριο έγκλημα έχει παγώσει το πανελλήνιο.

Η στιγμή της δολοφονίας από τον 68χρονο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής. Μια εν ψυχρώ δολοφονία και ένας νέος άνθρωπος νεκρός.

Στο βίντεο, φαίνεται ξεκάθαρα δεξιά από το πεζοδρόμιο ο δράστης να σημαδεύει τον 39χρονο υπάλληλο, ο οποίος στεκόταν στο οδόστρωμα, μπροστά από ένα ΙΧ.

Αφού τον ξάπλωσε στο έδαφος ο δράστης, τον κοίταξε για μερικά δευτερόλεπτα και για να σιγουρευτεί πως τον σκότωσε, του έριξε και μία δεύτερη σφαίρα στο κεφάλι (έβαλε μάλιστα και το σκόπευτρο στο μάτι του για να σιγουρευτεί ότι θα σημαδέψει ακριβώς εκεί που θέλει) και αποχώρησε από το σημείο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Ο υπάλληλος, πατέρας τριών παιδιών, έχασε για ασήμαντη αφορμή τη ζωή του, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος δημιουργούσε συνεχώς καβγάδες με τον 39χρονο παρκαδόρο, όπως και με καταστηματάρχες της περιοχής.

Στο παρελθόν μάλιστα είχε απειλήσει με κυνηγετικό όπλο ένοικο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει, για ασήμαντη αφορμή.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως ο 68χρονος κατέβηκε από το σπίτι του κρατώντας καραμπίνα και κατευθύνθηκε στο πάρκινγκ, όπου πυροβόλησε δύο φορές τον 39χρονο.