Συμφωνία Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς – «Booms» για την τόνωση της αγοράς

Συμφωνία συνεργασίας με τη εταιρεία «Booms», υπέγραψε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την τόνωση της πειραϊκής αγοράς.

Η συμφωνία, αφορά στην ενεργοποίηση «ενός πρωτοποριακού προγράμματος ανταμοιβής πελατών με ενσωματωμένα εργαλεία marketing» με απώτερο σκοπό την αναθέρμανση της αγοραστικής κίνησης στον Πειραιά.

​Όπως σημειώνει ο σύλλογος, αυτό που ξεχωρίζει και διαφοροποιεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα από τα υπόλοιπα, είναι το γεγονός ότι κάθε επιχείρηση διατηρεί την αυτονομία της, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για προωθητικές ενέργειες για το σύνολο της αγοράς και ο καταναλωτής κερδίζει τη μέγιστη ωφέλεια από τις επιχειρήσεις που προτιμά.

Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Θ. Καπράλος: «Η ψηφιακή εποχή αλλάζει τον τρόπο που οι επιχειρήσεις προσεγγίζουν τους καταναλωτές, οι οποίοι αναζητούν πλέον πολλά περισσότερα από την απλή ανταποδοτικότητα στη σχέση τους με αυτές. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανταμοιβής αναδεικνύεται πολύτιμος αρωγός και ένα από τα πιο ισχυρά μέσα του marketing, που θα αυξήσει την προστιθέμενή αξία, τόσο για τον πελάτη, όσο και για την ίδια την επιχείρηση».