132 νέοι επιστήμονες από το Ηράκλειο Κρήτης στηρίζουν Ν. Ανδρουλάκη – FANTOMAS.GR

Ν. Ανδρουλάκης: Η παράταξη θα μεγαλώσει μόνο με ενότητα, ανανέωση και πολιτική αυτονομία

«Πιστεύω ότι οι πολίτες θα επιλέξουν την ανανέωση, την ενότητα και την πολιτική αυτονομία. Θεωρώ ότι μπορώ να τα υπηρετήσω και θα είμαι μια ισχυρή επιλογή, η οποία μπορεί να μεγαλώσει την παράταξη στις επόμενες εκλογές», τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξη του στο βραδινό δελτίο του Αντ1 και τη Ρίτσα Μπιτζόγλη.

Την ανάγκη ύπαρξης ενός κόμματος – λύσης στις σύγχρονες προκλήσεις της εποχής, περιέγραψε ο κ. Ανδρουλάκης, περιγράφοντας μια εποχή πολλαπλών κρίσεων. «Είχαμε την οικονομική, την πανδημική, την προσφυγική, τη γεωπολιτική κρίση. Τα κόμματα δεν είναι προετοιμασμένα να απαντούν με ετοιμότητα στις κρίσεις αυτές. Δεν είναι έτοιμα, δεν έχουν προγράμματα, δεν έχουν στελεχιακό δυναμικό με επάρκεια», εκτίμησε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Υπάρχει μια κοινή αγωνία, να υπάρξει μια παράταξη προοδευτική, ρεαλιστική, που να δώσει μια πραγματική ελπίδα. Έχει κουραστεί ο ελληνικός λαός από τα πολλά λόγια με λίγες πράξεις», υποστήριξε ο κ. Ανδρουλάκης. «Φιλοδοξία μου είναι να προσφέρω ένα τέτοιο κόμμα το οποίο να είναι μια λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα, μια λύση προοπτικής, και όχι στασιμότητας και διαχείρισης. Ο κ. Μητσοτάκης λέει “είμαι καλύτερος διαχειριστής από τον Τσίπρα, στηρίξτε με”», πρόσθεσε. «Η χώρα χρειάζεται κάτι περισσότερο από αυτό, ένα μακροπρόθεσμο όραμα για να έχει μια ανταγωνιστική παραγωγική βάση, ισχυρό κοινωνικό κράτος και ανθεκτικότητα σε πολλαπλές κρίσεις. Δε νομίζω ότι το σημερινό πολιτικό σύστημα ιδιαίτερα η κυβέρνηση και η μείζονα αντιπολίτευση, μπορούν να το προσφέρουν», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ζήτησε ακόμη να συζητήσουν οι υποψήφιοι βάσει του σχεδιασμού τους για την επόμενη μέρα. «Ποια πρέπει να είναι η Ελλάδα τα επόμενα 10 χρόνια. Ποια πρέπει να είναι η Ελλάδα μετά την οικονομική κρίση, την πανδημία, πώς θά’ναι μια ανθεκτική χώρα. Μια χώρα που περιμένει 70 δισ. από την ΕΕ, 40 δισ. το ΕΣΠΑ και 30 δισ. το Ταμείο Ανάκαμψης. Η ΝΔ έχει κάνει και το Ταμείο Ανάκαμψης να είναι μια μορφή ΕΣΠΑ και δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο προσανατολισμός», τόνισε. «Τι θα κάνουμε με τον πρωτογενή τομέα, με τη μεταποίηση, πώς θα συνδέσουμε αυτούς τους τομείς με τον τουρισμό, τι θα κάνουμε με την ενέργεια. Καλπάζει το φυσικό αέριο και η ΝΔ το κάνει σχεδόν μόνιμο μεταβατικό καύσιμο. Θεωρώ κρίσιμο σαν σοσιαλδημοκράτης, τον εκδημοκρατισμό της παραγωγής των ΑΠΕ. Αντί να έχουμε μόνο μεγάλα πάρκα, να μπορούν εκατοντάδες χιλιάδες να έχουν φωτοβολταϊκά στις στέγες, ενεργειακές κοινότητες ώστε να πέσει το κόστος παραγωγής». Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη, «αυτά είναι πολιτικές που γίνονται αλλού και όχι στην Ελλάδα γιατί ο κ. Μητσοτάκης έχει επιλέξει τις επενδύσεις από τα πάνω, ενώ πρέπει να κάνουμε πολλές από τα κάτω, ιδιαίτερα σε τομείς του Ταμείου Ανάκαμψης, όπως η ψηφιακή σύγκλιση και η αλλαγή του ενεργειακού μείγματος, για μια πιο πράσινη, οικολογική πολιτική».

Κλείνοντας, ο κ. Ανδρουλάκης εκτίμησε ότι θα είναι στο δεύτερο γύρο των εκλογών: «Βλέπω ότι θα είμαι στο δεύτερο γύρο και ότι θα μου δώσει τη δυνατότητα ο κόσμος της παράταξης μας να ηγηθώ της προσπάθειας και να φέρω μια καλύτερη μέρα. Αυτό θα είναι η αρχή, δεν είναι μια κομματική προσπάθεια, είναι μια εθνική προσπάθεια για καλύτερες μέρες».

Την υποστήριξή τους δηλώνουν 132 νέοι επιστήμονες από το Ηράκλειο Κρήτης, στο πρόσωπο του υποψηφίου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη.

Σύμφωνα με την κοινή τους δήλωση, η υποψηφιότητα του κ. Ανδρουλάκη αποτελεί «μοναδική επιλογή και το πλέον ικανό εφαλτήριο για τη διεύρυνση της βάσης με νέους ανθρώπους», επισημαίνοντας ότι «η υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη απαντά στις ανάγκες της εποχής για μια σύγχρονη, ανανεωμένη και δυναμική ηγεσία», ως «η προοδευτική επιλογή που ενώνει το χώρο».

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση στήριξης με τις υπογραφές:

Η πολυετής οικονομική κρίση που έπληξε όλο το φάσμα του δημόσιου και
ιδιωτικού βίου οδήγησε μεγάλο μέρος των παραγωγικών δυνάμεων της Ελλάδας σε επαγγελματικό αδιέξοδο. Νέοι επιστήμονες αναζήτησαν καλύτερες εργασιακές προοπτικές στο εξωτερικό, ενώ μεγάλο ποσοστό εκείνων που αποφάσισαν να μείνουν είτε ταλανίζονται από την υπερφορολόγηση και την εκτεταμένη εργασιακή ανασφάλεια είτε ωθούνται σε αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού προκειμένου να βιοποριστούν.

Η Πολιτεία, στη συγκυρία αυτή, καλείται σήμερα, περισσότερο από ποτέ, να απαντήσει με καίριες λύσεις και προτάσεις στοχεύοντας στην επανασύσταση ενός ισχυρού κοινωνικού κράτους δικαίου και πρόνοιας, που θα επιτρέψει στη νέα γενιά να παραμείνει στη χώρα και να χτίσει το μέλλον της σε στέρεες βάσεις, εξαλείφοντας με τον τρόπο αυτό τα αίτια του δημογραφικού προβλήματος. Οι αναγκαίες παρεμβάσεις πρέπει πρωτίστως να αφορούν την καταπολέμηση των κοινωνικών ανισοτήτων, τη φορολογική ελάφρυνση των νέων επιστημόνων και επιχειρηματιών, την οικονομική ενίσχυση των νέων γονέων, την κοινωνική και εργασιακή προστασία της μητέρας, την επαρκή στήριξη των φοιτητών και κυρίως την εξασφάλιση ποιοτικών θέσεων εργασίας για τη νέα γενιά ώστε αυτή να δημιουργήσει την απαραίτητη προστιθέμενη αξία που θα αποτελέσει κινητήριο μοχλό ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια.

Οι εσωκομματικές εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου, υπό το πρίσμα αυτής της αναγκαιότητας, αποτελούν ορόσημο ανανέωσης, όχι μόνο για το χώρο της σοσιαλδημοκρατίας αλλά για το σύνολο του πολιτικού γίγνεσθαι της χώρας. Η αντιμετώπιση των μεγάλων πολιτικών και κοινωνικών διακυβευμάτων απαιτεί συστράτευση και ενότητα όλων των παραγωγικών δυνάμεων προς την κατεύθυνση της οριστικής απαγκίστρωσης από τα «κακώς κείμενα» του χθες. Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η παράταξη έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα που φέρουν ιδέες και νοοτροπίες μακριά από τις πελατειακές συμπεριφορές και τις καθεστωτικές αντιλήψεις του παρελθόντος που απαξίωσαν στις συνειδήσεις όλων την ουσία της πολιτικής.

Η υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη απαντά στις ανάγκες της εποχής για μια σύγχρονη, ανανεωμένη και δυναμική ηγεσία. Είναι η προοδευτική επιλογή που ενώνει το χώρο και δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε να γίνει και πάλι το κίνημά μας κυρίαρχη και πρωταγωνιστική πολιτική δύναμη. Εκφράζει όλους εμάς που δεν λοξοδρομήσαμε. Όλους εμάς που μείναμε εδώ μαχόμενοι για την ενότητα της παράταξης. Αποτελεί τη μοναδική επιλογή και το πλέον ικανό εφαλτήριο για τη διεύρυνση της βάσης με νέους ανθρώπους οι οποίοι, αν και βαθιά πολιτικοποιημένοι, παραμένουν απογοητευμένοι και αποστασιοποιημένοι από την πολιτική ζωή του τόπου.

Θα είμαστε εδώ την επόμενη ημέρα για να οικοδομήσουμε ένα κόμμα σύγχρονο, ανοιχτό και δημοκρατικό που θα λειτουργεί ως πρότυπο εσωτερικής αξιοκρατίας και διαφάνειας. Στις προκλήσεις του μέλλοντος δηλώνουμε ηχηρά παρούσες και παρόντες.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ- ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Νίκο Ανδρουλάκη

Προχωράμε ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΕΥΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΑΛΑΤΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΑΛΕΞΑΚΗ ΦΑΙΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ

ΑΝΕΘΡΑΠΤΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ- ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ

ΑΣΣΑΡΙΩΤΑΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΒΟΓΑΝΑΤΣΗ ΜΑΡΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗ ΚΕΛΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΓΙΑΛΙΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΓΙΑΧΝΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΓΚΛΑΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ/ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ

ΓΚΟΓΚΟΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΓΡΑΦΑΝΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΔΑΚΑΝΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΣ

ΔΑΦΕΡΜΟΥ ΑΝΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΔΕΒΕΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΔΕΝΔΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΔΕΣΠΟΤΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΖΑΧΑΡΙΑΚΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΚΑΒΒΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΚΑΖΤΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ

ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ- ΛΟΓΙΣΤΗΣ

ΚΑΝΑΒΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ/ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΑΝΑΒΑΚΗΣ ΝΑΣΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

ΚΑΝΑΚΟΥΣΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΚΑΝΑΚΟΥΣΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

ΚΑΝΔΕΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΚΑΟΥΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΣ

ΚΑΡΓΑΤΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ

ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΚΟΞΑΡΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΕΦΑΑ/ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

ΚΟΣΜΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

ΚΟΤΡΩΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΚΟΥΝΕΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΚΟΥΤΑΝΤΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΚΟΥΤΣΟΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΚΡΑΣΑΝΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΚΥΠΡΙΩΤΑΚΗΣ ΚΙΜΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΛΑΓΟΥΒΑΡΔΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ/ΛΟΓΙΣΤΗΣ

ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΜΑΝΣΟΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΝΟΛΟΓΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΟΣ

ΜΑΡΑΒΕΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ

ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΟΛΓΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΜΕΣΣΑΡΙΤΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ Α ΤΑΞΗΣ

ΜΗΛΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ

ΜΠΙΛΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΜΠΙΛΛΗ ΣΟΥΛΑ ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΜΠΟΜΠΟΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΥΣΙΚΟΣ

ΜΠΟΥΛΝΑΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΜΠΟΥΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΜΥΤΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ Β ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΑΓΝΗ

ΝΤΟΥΛΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΠΕΤΥΧΑΚΗ ΦΑΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΠΗΛΙΟΥΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΠΛΟΥΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕ

ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ ΜΑΝΘΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΠΡΑΣΙΑΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ

ΠΥΡΓΙΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΣΑΡΕΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΣΑΡΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΣΗΦΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ISO

ΣΚΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΣΚΟΥΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΣΚΟΥΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΠΕΛΑΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

ΣΦΙΓΓΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ Α ΤΑΞΗΣ

ΣΩΜΑΡΑ ΕΦΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ- ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΡΙΑ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

ΤΑΜΙΩΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΛΟΓΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΟΣ

ΤΖΑΦΕΡΗ ΟΛΓΑ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

ΤΖΩΡΑΚΟΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

ΤΖΩΡΤΖΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΤΖΩΡΤΖΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΤΟΥΓΛΗ ΕΙΡΗΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΤΟΥΓΛΗ ΕΛΕΝΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ- ΑΣΠΑΙΤΕ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΜΑΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ΛΟΥΛΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

ΤΣΙΚΑΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ

ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΦΡΟΝΙΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ ΑΣΠΟΥΛΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ

ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

ΧΑΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΛΟΓΙΣΤΗΣ

ΧΑΡΟΥΛΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΧΑΤΖΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΧΑΤΖΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΧΡΟΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΧΡΟΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *