Στα πρώτα γενέθλια, στο οικογενειακό τραπέζι, στο πάρτι, στην παρέα, στις αθλητικές εκδηλώσεις, στις σχολικές γιορτές, στις μικρές και τις μεγάλες μας στιγμές υπάρχει μια νόστιμη παρουσία που χρόνια τώρα μας δίνει χαρά με τις πιο γευστικές απολαύσεις και τις πιο πρωτότυπες γεύσεις.

Η PizzaFanσυμπληρώνει φέτος 25 χρόνια μαζί μας και το γιορτάζει.Με μια πολύ επιτυχημένη πορεία που άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο του pizzadeliveryκαι 85 καταστήματα, σε Ελλάδα και Κύπρο,έφερε μια άλλη πνοή στο χώρο της εστίασης και δημιούργησε ένα brandπου έφτασε σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Σήμερα η οικογένεια PizzaFanπεριλαμβάνει 2500 εργαζομένους που μοιράζονται το ίδιο όραμα και συνεργάζονται σε έναανθρώπινο επιχειρηματικό μοντέλο.Κάποιοι μάλιστααπό αυτούς, με τη στήριξη και τη βοήθεια της εταιρείας,απέκτησαν το δικό τους κατάστημα και έγινανοι ίδιοι επιτυχημένοι επιχειρηματίεςfranchisees.

Kι ακόμα, στην Pizza Fan,η κοινωνική ευαισθησία είναι προτεραιότητα. Με χιλιάδες χορηγίες σε σχολεία και αθλητικούς συλλόγους, συμμετοχή σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες, σίτιση γιατρών και νοσηλευτών στα νοσοκομεία πρώτης γραμμής και στις αιμοδοσίες των δήμων και με πολλές άλλες δράσειςεπιστρέφει στο κοινωνικό σύνολοτην αγάπη που την ανέδειξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *