Αδωνις: η πλατφόρμα για την εστίαση είναι έτοιμη – δεν καταργούμε το 8ωρο

Το νομοσχέδιο για τα εργασιακά δεν θα απειλήσει δικαιώματα των εργαζομένων, δεν απειλείται το οκτάωρο ξεκαθάρισε ο υπ. Ανάπτυξης, στην εκπομπή Παρεμβάσεις, του BLUE SKY , σημειώνοντας ότι η χθεσινή (σ.σ. σημερινή) απεργία, είχε πλήρη αποτυχία.

Αναφορικά με την πρόταση Μπάιντεν για το προσωρινό και υπό όρους σπάσιμο της πατέντας για τα εμβόλια, ο υπ. Ανάπτυξης τη χαρακτήρισε σωστή, προσθέτοντας ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με εκείνη του αμερικανού προέδρου.
Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως δεν θέλει να δώσει το μήνυμα ότι η πανδημία τελείωσε, επιμένοντας στη σημασία του εμβολιασμού.
Όπως είπε, όσο η πανδημία πηγαίνει προς τα κάτω, μπορεί να υπάρξει σταδιακή διεύρυνση του ωραρίου με το άνοιγμα του τουρισμού.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τις αγορές, την κατάργηση δηλαδή του sms, ωστόσο όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης θα παραμείνουν οι μάσκες, και τα όρια πελατών με βάση τα τετραγωνικά.

Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι η πλατφόρμα για την εστίαση είναι έτοιμη και η κυβέρνηση αναμένει την έγκριση από την ΕΕ. Τέλος χαρακτήρισε ανήθικη τη συμπεριφορά των υγειονομικών που δεν εμβολιάζονται.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *