Αδωνις κατά Βελόπουλου για τα…μάτια της Πελώνη

«O αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω», είναι το σχόλιο που επεφύλασσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεως ‘Αδωνις Γεωργιάδης στην επίκληση, από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, παλαιότερων αναρτήσεων της Αριστοτελίας Πελώνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που φιλοξενούνται σήμερα από μερίδα ενημερωτικών σελίδων.

«Επιτεθήκατε κύριε Βελόπουλε στην κυρία Πελώνη για προηγούμενά της tweets, για την εμφανίσετε αναξιόπιστη. Αναρωτηθήκατε και πως εγώ μένω μαζί της στην κυβέρνηση. Πρώτον, επειδή είστε και καλός χριστιανός, φαντάζομαι τη φράση ‘ ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω’ , θα την έχετε ακούσει. Εγώ ας πούμε σε μια τέτοιου τύπου κριτική, αν την έκανα σε κάποιον άλλον, φαντάζομαι θα προκαλούσα μεγάλη απορία σε όποιον θα με παρακολουθούσε καθόσον για εμένα τον ίδιο θα μπορούσε να ασκηθεί ίδια κριτική για πάρα πολλές δηλώσεις του παρελθόντος. Για εμάς που είμαστε έμπειροι στην πολιτική, γνωρίζουμε την έννοια του πολιτικού χρόνου και πως όλα κρίνονται στον κατάλληλο πολιτικό χρόνο, κάτι που το μαθαίνουμε, ως φοιτητές, στο πρώτο έτος της επιστήμης της ιστορίας», είπε ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι «η κ. Πελώνη τα tweets της, τα έχει γράψει ως δημοσιογράφος. Και ήταν ασφαλώς δικαίωμά της και υποχρέωσή της, ως δημοσιογράφος, να ασκεί κριτική και στη ΝΔ τότε και στα στελέχη της. Αυτή ήταν η δουλειά της. Αλίμονο αν ήταν δημοσιογράφος και όλα της τα tweets να ήταν υποστηρικτικά της ΝΔ και είναι προς τιμήν της που δεν τα έσβησε. Την προτιμώ που δεν τα έσβησε. Ξέρω πολλούς που παίρνουν καρέκλα και το πρώτο που κάνουν είναι τα σβήνουν. Ούτε εγώ τα έχω σβήσει. Διότι αυτά είναι ιστορικά γεγονότα και την ιστορία δεν μπορείς να την παραγράψεις. Θα κρίνετε την κ. Πελώνη για τη δουλειά που κάνει τώρα και γι’ αυτά που λέει τώρα».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κάλεσε τον κ. Βελόπουλο να θυμηθεί όσα εκείνος έχει πει για τον Γιώργο Καρατζαφέρη. «Όταν έχεις ο ίδιος δεκάδες χιλιάδες αντιστροφής δηλώσεων που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πολιτικά χυδαία, το να έρχεσαι εδώ και να υβρίζεις μια κυρία, κατά αυτόν τον τρόπο, είναι χυδαίο και απαράδεκτο», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Προηγουμένως, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος είχε σχολιάσει παλαιότερες αναρτήσεις της κυβερνητικού εκπροσώπου. Ο κ. Βελόπουλος ανέγνωσε μια σειρά tweets της κ. Πελώνη και αναρωτήθηκε πως ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων «συγκατοικεί», και ο ίδιος και τα άλλα στελέχη της ΝΔ, μαζί της. «Την έχετε κυβερνητική εκπρόσωπο αυτή. Απορώ πως κάθεστε μαζί, πως σας εκπροσωπεί», είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *