Αλλος ένας γάμος του… τρόμου! Θετικοί γαμπρός και νύφη – Ψάχνουν τους καλεσμένους

Τελικά τέλος δεν έχουν τα κρούσματα  κορονοϊού μετά από γλέντια γάμων. Το χειρότερο σε αυτήν  την περίπτωση είν αι ότι…κόλλησαν γαμπρός και κύφη! Σύμφωνα  με το Evros-news ήδη έχει προκληθεί αναστάτωση στην περιοχή του Εβρου όπου και έγινε ο πολιτικός γάμος.

Τόσο ο γαμπρός, ο οποίος μάλιστα είναι πολύ αναγνωρίσιμο πρόσωπο και πανελλαδικά στον χώρο όπου εργάζεται όσο και η νύφη, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό μετά από τεστ που έκαναν.

Ήρθαν από το εξωτερικό, όπου αυτό τον καιρό είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του γαμπρού. Μάλιστα η χώρα στην οποία βρισκόταν αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τον κορονοϊού.

Όσοι πάντως συμμετείχαν στον γάμο με οποιαδήποτε ιδιότητα ή ήρθαν σε επαφή στη συνέχεια με το νιόπαντρο ζευγάρι, έχουν πληροφορηθεί την συγκεκριμένη εξέλιξη και κάποιοι αυτοβούλως πήγαν και έδωσαν δείγμα για το τεστ. Επίσης δεν αποκλείεται να ληφθούν μέτρα και για τον χώρο όπου έγινε ο συγκεκριμένος πολιτικός γάμος.

Ακόμα πάντως ουδείς γνωρίζει αν υπήρξε μετάδοση του Covid-19 από τον συγκεκριμένο γάμο και δημιουργηθεί νέο πρόβλημα στο νομό, όπως συνέβη με τον προηγούμενο γάμο ο οποίος έγινε στην Αλεξανδρούπολη (θρησκευτικός εκείνος) και ξεκίνησε μια… αλυσίδα συνεχών κρουσμάτων, τα οποία τελικά ξεπέρασαν τα 60.

Πηγή: evros-news

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *