Αν με ρωτούσαν, ποιον θεωρώ καταλληλότερο για Πρωθυπουργό, θα έλεγα Ανδρουλάκη – FANTOMAS.GR

Το εγκώμιο του Νίκου Ανδρουλάκη έπλεξε ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος λέγοντας παράλληλα πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής.

Συγκεκριμένα ο κ. Χρυσόγονος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 απαντώντας στο ερώτημα εάν θα συνεργαζόταν με το ΚΙΝΑΛ είπε, «όχι σε ατομική βάση και όχι για την εξυπηρέτηση ατομικών φιλοδοξιών, στο πλαίσιο μίας αξιόπιστης συλλογικής προσπάθειας, δεν το αποκλείω».

Παράλληλα, ο κ. Χρυσόγονος, χαρακτήρισε «πολύ σοβαρό πολιτικό τον Νίκο Ανδρουλάκη, που μπορεί να σηματοδοτήσει», όπως είπε, ένα νέο ξεκίνημα για τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και για τη χώρα αργότερα. «Αν με ρωτούσαν σε γκάλοπ ποιον θεωρώ καταλληλότερο για πρωθυπουργό μεταξύ των Μητσοτάκη, Τσίπρα και Ανδρουλάκη, θα έλεγα χωρίς δισταγμό, Ανδρουλάκη», τόνισε.

«Έχω παρακολουθήσει την πορεία του στο Ευρωκοινοβούλιο και θεωρώ ότι έχει τις προϋποθέσεις για να ηγηθεί όχι μόνο του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, αλλά και της χώρας» είπε τέλος ο κ. Χρυσόγονος.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *