Απίστευτος Αδωνης: Ο ΠΑΟΚ είναι ο πραγματικός πρωταθλητής !

«Για μένα, ο ΠΑΟΚ είναι ο πραγματικός πρωταθλητής και η καλύτερη ομάδα της φετινής περιόδου» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95.5, στη Θεσσαλονίκη.

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και να τονίσω πως ήταν η καλύτερη ομάδα της φετινής περιόδου. Δεν χρειάζεται να ξύσουμε πληγές για το πώς έχασε ο ΠΑΟΚ αυτό το πρωτάθλημα. Εμένα μου αρέσουν οι ομάδες να κερδίζουν μέσα στο γήπεδο. Το έχω ξαναπεί πως για μένα ο ΠΑΟΚ είναι ο πραγματικός πρωταθλητής και η καλύτερη ομάδα της φετινής περιόδου. Όλοι έχουν καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο κανονικός πρωταθλητής. Έχω τοποθετηθεί και στο παρελθόν πως ο διαιτητής δεν χειρίστηκε καλά την κατάσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τις σχέσεις της Νέας Δημοκρατίας με τον Ιβάν Σαββίδη, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι ο κ. Σαββίδης είναι αντίπαλός μας. Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει κανέναν επιχειρηματία αντίπαλο. Το όλο θέμα ξεκίνησε μετά από μία συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη στο Πρώτο ΘΕΜΑ».

«Είναι άσχημο και ντροπιαστικό να χρειαζόμαστε τους ξένους διαιτητές. Αφού όμως οι δικοί μας διαιτητές δεν μπορούν να συνεννοηθούν με τους αρμόδιους φορείς, τότε οι ξένοι διαιτητές είναι απαραίτητοι. Πάντως, είναι θετικό που ο τελικός του Κυπέλλου διεξήχθη ομαλά. Είμαι υπέρ οποιουδήποτε μέτρου βοηθά στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος» σημείωσε ακόμη.

Για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, τόνισε: «Δεν υπάρχει κανείς και τίποτα που μπορεί να με πείσει πως υπάρχει δικαιολογία για τη συγκεκριμένη επίθεση. Δεν επιτρέπεται η βία για οποιοδήποτε λόγο. Υπάρχουν κάποιες δηλώσεις του κ. Μπουτάρη που είναι ενοχλητικές, όμως για κανένα λόγο δεν δικαιολογείται μία τέτοια ενέργεια. Αν σηκώνει χέρι ο ένας στον άλλο θα καταντήσουμε ζούγκλα. Αν δεν σου αρέσει ο Μπουτάρης μην τον ψηφίζεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *