Απόρρητο έγγραφο αποκαλύπτει την επαφή μαχητικών με UFO

Πολλοί είχαν γελάσει ότι στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 2016 στις ΗΠΑ η Χίλαρι Κλίντον είχε υποσχεθεί ότι θα ανοίξει τους φακέλους των μυστικών υπηρεσιών σχετικά με την ύπαρξη UFOs.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού του Λας Βέγκας, αμερικανικά μαχητικά ήρθαν σε επαφή όχι μία αλλά δύο φορές με «Ανώμαλα Ιπτάμενα Οχήματα» (Anomalous Aerial Vehicles) και μάλιστα υπάρχει και σχετική μυστική έκθεση του Πολεμικού Ναυτικού.

Συγκεκριμένα, το 2004 στις 10 και 14 Νομεβρίου, μαχητικά F-18 του αεροπλανοφόρου «Νίμιτς» ήρθαν σε επαφή με αυτά τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα τα οποία παρουσίαζαν απίστευτες πτητικές ιδιότητες.

Οι πιλότοι των αεροσκαφών ανέφεραν ότι τα AAVs μπορούσαν να κατεβούν από τα 60.000 στα 50 πόδια μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα και εκτελούσαν ελιγμούς με απίστευτες ταχύτητες.

Επίσης ανέφεραν ότι όταν τα AAVs βρίσκονταν κοντά στην επιφάνεια της θάλασσας, το νερό σε διάμετρο μεταξύ 50 και 100 μέτρων και χοντρικά κυκλική επιφάνεια έμοιαζε να «βράζει».

Σημειώνεται ότι η παρατήρηση έγινε υπό το φως της μέρας και σε εξαιρετικά καθαρό καιρό. Οι πιλότοι περιέγραψαν τα αντικείμενα ως πεπλατυσμένα ωοειδή και λευκά, χωρίς να αντανακλούν το φως του ήλιου.

Μάλιστα, εκτιμούν ότι τα παράξενα αυτά αντικείμενα είχαν τη δυνατότητα να καμουφλάρονται πλήρως, ωστόσο, έχουν εκφραστεί αμφιβολίες για το αν η έκθεση είναι πραγματικά γραμμένη από το Πολεμικό Ναυτικό.

Πληροφορίες: Den Of Geek

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *