Χαρίτσης (σε Κανάλι – 1) «Αληθεύει ότι υπήρξε γερμανική παρέμβαση για την αποτροπή θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο; Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει»

«Ο πρωθυπουργός οφείλει να απαντήσει αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα περί παρέμβασης της Γερμανίδας καγκελαρίου Μέρκελ για την αποκλιμάκωση της έντασης με την Τουρκία και ποιες ήταν οι προϋποθέσεις για αυτήν», τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στον Νίκο Μπαρδούνια και την εκπομπή «Προπαντός Ψυχραιμία» στο Κανάλι Ένα 90,4.

 

«Δυστυχώς, ο κατά τα άλλα λαλίστατος πρωθυπουργός παρέμεινε κρυπτόμενος όλη τη χθεσινή κρίσιμη μέρα» συνέχισε ο κ. Χαρίτσης, προσθέτοντας ότι  «με τη στάση του απαξιώνει τα πολιτικά κόμματα αλλά και τον ελληνικό λαό, που παρακολουθεί με ανησυχία τον τουρκικό στόλο να κάνει βόλτα στο Αιγαίο».

 

Αναφορικά με την χθεσινή διαδικασία στη Βουλή για την παραπομπή του κ. Παπαγγελόπουλου, ο κ. Χαρίτσης την χαρακτήρισε «προσχηματική», «με προειλημμένες αποφάσεις, με μια προανακριτική που δεν έλαβε υπόψη της τα στοιχεία που προέκυψαν από την πολύμηνη διαδικασία και μια κυβερνητική πλειοψηφία που, με την απόλυτη συνδρομή του ΚΙΝΑΛ, κινήθηκε με εκδικητικούς όρους απέναντι στους πολιτικούς της αντιπάλους».

 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την άποψη ότι «η χώρα μας αντιμετωπίζει μια τριπλή πρόκληση». «Τα ζητήματα της οικονομίας, όπου ο ελληνικός λαός ξαναμπαίνει σε μια κατάσταση απόγνωσης, την κρίση στα εθνικά θέματα και την υγειονομική κρίση της πανδημίας του κορονοϊού, με τα κρούσματα να αυξάνονται και την κυβέρνηση να παλινωδεί κατά την επανεκκίνηση της οικονομίας. Προκλήσεις που η κυβέρνηση επιλέγει να αντιμετωπίσει αποκλειστικά με όρους επικοινωνιακής διαχείρισης, παρουσιάζοντας, με τη συνδρομή και πολλών ΜΜΕ, μια εξωραϊσμένη εικόνα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χαρίτσης

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *