Χρηστίδης: Κόμμα απομίμηση ο ΣΥΡΙΖΑ!

Βολές στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στη δεξιά τάση του κόμματος έριξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ μιλώντας στον  ΣΚΑΪ . Ο κ. Χρηστίδης τόνισε μεταξύ άλλων στην παρέμβασή του: “Το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας έχει επιλέξει να βάζει πίσω από την πλάτη του πράσινο φόντο και επιχειρεί να μιμηθεί τη φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου δεν κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ. Ούτε μπορεί να τον κάνει. Επίσης, ότι επιλέγει να μετεγγράψει μια σειρά στελεχών μόνο και μόνο για να τους κάνει υπουργούς, για να τους πάρει με το μέρος του, δείχνει αξιακά και πολιτικά τι κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, το γεγονός ότι χτυπά την δεξιά και από κάτω χειροκροτούν ο κ. Παπαχρηστόπουλος, η κα. Κουντουρά, ο κ.Κόκκαλης και πολλοί ακόμα και ετοιμάζεται να κάνει και δεξιά τάση μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αστείο.

Τέλος, το γεγονός ότι κοπιάρει ότι συνθήματα έχει το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ το προηγούμενο δίμηνο, όπως η «αντεπίθεση», που είναι κεντρικό σύνθημα σε όλες τις ομιλίες της Φώφης Γεννηματά το τελευταίο χρονικό διάστημα, δείχνει το έλλειμμα θέσεων και απόψεων.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.