Δ. Αλφιέρης: «Τουλάχιστον το 97% στο Γηροκομείο Πειραιώς έχει εμβολιαστεί»

«Το Γηροκομείο Πειραιώς προτίμησε να μην βάλει λουκέτο για να παραμείνει πιστό στην αποστολή του, δηλαδή την προστασία και την αλληλεγγύη σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν άλλη επιλογή. Και αυτό που θέλει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ως πρόεδρος του ιδρύματος, είναι να παραμείνουν αυτά τα επίπεδα προσφοράς στο μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό», είπε στο Κανάλι Ένα 90,4 και την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» με την δημοσιογράφο Λία Λάππα, ο εκπρόσωπος τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς Δημήτρης Αλφιέρης.

«Δεν υποστείλαμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για να παραμείνει το Γηροκομείο όρθιο», σημείωσε, επισημαίνοντας ότι και η Υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει η ίδια το επίπεδο αυτής της προσφοράς.

«Το μεγαλύτερο ίσως επίτευγμα είναι ότι σε ποσοστό 97% – 98% έχουν εμβολιαστεί πλέον  και οι τρόφιμοι και το προσωπικό, με αποτέλεσμα το Γηροκομείο να ανοίξει πάλι τις πύλες του και να υποδέχεται τους ηλικιωμένους που έχουν την ανάγκη της προσφοράς του ιδρύματος. Ο πρώτος που εμβολιάστηκε ήταν ο ίδιος ο Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ ο οποίος έδειξε και τον δρόμο», δήλωσε ο κ. Αλφιέρης.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην συμβολή του Δημάρχου Πειραιώς Γιάννη Μώραλη και της Αντιπεριφερειάρχη Σταυρούλας Αντωνάκου αλλά και όλου του πειραϊκού λαού για να μείνει το ίδρυμα ανοικτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *