Δεν επεδίωξα να κάνω γνωστή τη σχέση μου και την εγκυμοσύνη μου – FANTOMAS.GR

Η Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Εύα Καιλή μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» για τον Ιταλό σύντροφό της και τη νεογέννητη κόρη τους.

«Είμαστε κυρίως στην Ελλάδα και τις Βρυξέλλες, αλλά βρεθήκαμε στην Ιταλία για τις γιορτές και μείναμε παραπάνω λόγω και των περιορισμών που υπάρχουν στα ταξίδια» σημείωσε η Εύα Καϊλή, προσθέτοντας ότι με τον σύζυγό της μιλούν στα αγγλικά, αλλά γνωρίζει ο καθένας τη μητρική γλώσσα του άλλου.

«Βοήθησε το lockdown και είχαμε αποφασίσει ότι θα είμαστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας» τόνισε η Εύα Καϊλή για το γεγονός ότι κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση της και την εγκυμοσύνη της. «Μου αρέσει να κρατάω αρκετά πράγματα της προσωπικής μου ζωής, προσωπικά και να μην γίνονται γνωστά» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι δεν επεδίωξαν να κάνουν γνωστά κάποια πράγματα.

«Ελπίζω ότι θα βαφτίσουμε τη μικρή μέχρι το Πάσχα ή έως το καλοκαίρι. Θα βαφτιστεί εδώ στην Ελλάδα ως χριστιανή ορθόδοξη» σημείωσε, προσθέτοντας ότι ο σύντροφός της έχει αποδεχθεί την αγάπη της για την πατρίδα της.

Για το νεογέννητο παιδί τους, το ζευγάρι έχει αποφασίσει το όνομα «Αριάδνη», με την Εύα Καϊλή να εξηγεί τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτό, τονίζοντας ότι ήθελαν ένα ελληνικό όνομα που να ακούγεται όμορφα και στην Ιταλία.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *