Δωρεάν rapid test σε κληρικούς ιεροψάλτες και βοηθητικό προσωπικό των Ιερών Ναών της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς από τον Δήμο Πειραιά

Στη διενέργεια δωρεάν ελέγχου ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού  (rapid test Covid-19) σε όλους τους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, καθώς και στους ιεροψάλτες και το βοηθητικό προσωπικό των Ιερών Ναών προχωρούν αύριο, Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021, οι Υγειονομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Δημόσιας  Υγείας του Δήμου Πειραιά, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ και του  Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη  Μώραλη.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσέρχονται από τις 10:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος, (Εθνικής Αντιστάσεως 2 και Β. Γεωργίου), όπου θα υποβάλλονται στο τεστ άμεσα και με ασφάλεια.

Με αυτή την κίνηση η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, στέλνει ένα μήνυμα ευθύνης σε ολόκληρη την κοινωνία, ενώ ταυτόχρονα υπακούει στις υποδείξεις και τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου και της Ελληνικής πολιτείας. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *