Ενα βήμα πριν το τέλος το Μega- Αύριο η πρώτη συζήτηση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών

Αίτηση για υπαγωγή σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης κατέθεσαν οι τράπεζες στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για το Mega. Η προσωρινή διαταγή θα συζητηθεί αύριο 20 Σεπτεμβρίου, ενώ η δικάσιμος έχει οριστεί για τις 30 Οκτωβρίου.

Η εταιρία θα υπαχθεί στον νόμο 4307 ο οποίος προβλέπει να γίνει πλειστηριασμός όλων των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας. Στο πλαίσιο της διαδικασίας, ο ειδικός διαχειριστής που θα διοριστεί θα αποτιμήσει ποια περιουσιακά στοιχεία του καναλιού θα πωληθούν, ενώ θα ελέγξει τα χρέη που υπάρχουν προς τρίτους.

Συγκεκριμένα, ο ειδικός διαχειριστής που θα διοριστεί θα αποτιμήσει ποια είναι τα «assets» του καναλιού, τα οποία και θα πωληθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγάλη «σφαγή» θα γίνει για την πλούσια ταινιοθήκη τoυ Mega, που αποτελεί και το μήλον της Εριδος για τα πέντε αδειοδοτημένα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Οι αποφάσεις ελήφθησαν χθες από το NPL Forum, την ειδική επιτροπή στην οποία μετέχουν αρμόδια στελέχη των διευθύνσεων των τεσσάρων τραπεζών, μετά τις εξελίξεις στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.

Υπενθυμίζεται ότι στις 5 Σεπτεμβρίου το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ανάρτησε τις αποφάσεις του για τους οριστικούς κατόχους τηλεοπτικής άδειας, εθνικής εμβέλειας, ενημερωτικού προγράμματος, γενικού περιεχομένου και το Mega απουσίαζε!

 

 

 

 

Πηγή: thepressroom.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.