Επιχείρηση καθαριότητας στην Παλαιά Κοκκινιά από τον Δήμο Πειραιά

 

 

Συνεχίζονται οι δράσεις καθαριότητας με έμφαση στις γειτονιές της πόλης από τον Δήμο Πειραιά.

Η σημερινή επιχείρηση της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, ξεκίνησε νωρίς το πρωί και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Παλαιάς Κοκκινιάς στη Δ΄ Δημοτική Κοινότητα.

 

Στην ευρύτερη περιοχή της Παλαιάς Κοκκινιάς επιχείρησαν 6 οχήματα, μεταξύ των οποίων υδροφόρες, σάρωθρα και πλυστικά μηχανήματα, καθώς  και 12 εργάτες καθαριότητας, οι οποίοι καθάρισαν και έπλυναν πεζοδρόμια, δρόμους και πλατείες, τα οποία και παραδόθηκαν καθαρά στους κατοίκους της Παλαιάς Κοκκινιάς.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:   

«Στην Παλαιά Κοκκινιά πραγματοποιήθηκε για πολλοστή φορά, ακόμη μια δράση καθαριότητας. Είμαστε κοντά στους πολίτες, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις τους και συνεχίζουμε να δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας στις συνοικίες του Πειραιά.

Εντατικοποιούμε την προσπάθειά μας και στην Παλαιά Κοκκινιά, καθώς είναι μια περιοχή με ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες. Για τον λόγο αυτόν, παρεμβαίνουμε συνεχώς με συντονισμένες επιχειρήσεις, επιλύοντας προβλήματα και αλλάζοντας προς το καλύτερο κάθε γειτονιά. Η εικόνα του Πειραιά είναι αισθητά βελτιωμένη, η πόλη μας είναι πιο καθαρή, τα σχόλια που ακούμε από τους δημότες μας είναι θετικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εφησυχάζουμε. Αντιθέτως, συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς για να κάνουμε πιο όμορφη, πιο καθαρή και πιο ανθρώπινη κάθε γειτονιά του Πειραιά».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *