Επιτέθηκαν φραστικά στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Τζάκρη και σε Υπουργούς

ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÔÇÓ ÊÏÉÍÏÂÏÕËÅÕÔÉÊÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÐÁÓÏÊ ÕÐÏ ÇÍ ÐÑÏÅÄÑÅÉÁ ÔÏÕ ÅÕÁÃÃÅËÏÕ ÂÅÍÉÆÅËÏÕ(ÂÏÕËÇ--ÓÔÇ ÖÙÔÏ ÃÉÁÍÍÇÓ ÄÑÉÂÅËÅÃÊÁÓ ÈÅÏÄÙÑÁ ÔÆÁÊÑÇ)--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//EUROKINISSI

Εξαγριωμένοι με την κυβέρνηση και τη διαπραγμάτευση της με την ΠΓΔΜ για τη Μακεδονία είναι πολύ καιρό τώρα οι έλληνες πολίτες, οι οποίοι δεν διστάζουν να το δείξουν με κάθε ευκαιρία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η «επίθεση» που δέχτηκε στις 4 Ιουνίου, από εξαγριωμένους πολίτες, η βουλευτής στου ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη σε καφενείο στο χωριό Κερασιά.

Σύμφωνα με το news.makedonias.gr, η βουλευτής είχε επισκεφθεί το χωριό ώστε να δει τις ζημιές που προκλήθηκαν από την χαλαζόπτωση και επίσης να ενημερώσει τους παραγωγούς της περιοχής, για διάφορα θέματα.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης της σε καφενείο, οι θαμώνες της επιτέθηκαν με βρισιές και της φώναζαν να φύγει από το χωριό.

Εκείνη τους απαντούσε ότι δεν φεύγει με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα.

Η κ. Τζάκρη, είχε επισκεφθεί το χωριό χωρίς τη συνοδεία αστυνομικών. Την «έσωσαν» από τα χειρότερα οι πιο ψύχραιμοι που βρίσκονταν στο συμβάν.

ta nea

Εντονες αποδοκιμασίες δέχθηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη καθώς αποχωρούσαν από το κτίριο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο των Γιαννιτσών, όταν συγκεντρωμένοι θέλησαν να εκφράσουν με αυτόν τον τρόπο τις ενστάσεις τους για τη συμφωνία με τα Σκόπια.

Αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες από ομάδα ατόμων κατά την έξοδό του από το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών, ο κ. Κοντονής είπε: «Δεν κάνουμε διάλογο ούτε με φασίστες, ούτε με τους χιτλερικούς. Ορισμένοι από αυτούς ήταν σήμερα στα Γιαννιτσά», συμπληρώνοντας ότι «είχαν έλθει εκεί για να εκφράσουν με αυτόν τον τραμπούκικο τρόπο που ξέρουν την αντίθεσή τους. Λίγοι ήταν, λίγοι θα μείνουν και θα ελαχιστοποιούνται, διότι η συμμορία της Χρυσής Αυγής, έχει καταλάβει ο κόσμος και τι είναι και τι επιδιώκει».

Σε σχέση με το ίδιο περιστατικό, ο κ. Κοντονής σημείωσε πως πληροφορήθηκε ότι σε μία άλλη ομάδα, «πάλι 10-15 ατόμων, υπήρξαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», κάτι που απέδωσε στη «μεγάλη ταραχή» όπως είπε, που «βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Για την ανοικοδόμηση νέου δικαστικού μεγάρου στα Γιαννιτσά, είπε ότι «προκαλεί μεγάλη ταραχή στην τοπική Νέα Δημοκρατία» και πρόσθεσε «Τους καταλαβαίνω τους ανθρώπους, έχουν τα προβλήματά τους, θα τα πολλαπλασιάσει η κυβέρνηση γιατί θα λάβει όλα εκείνα τα μέτρα υπέρ του λαού του νομού και των δύο πόλεων, της Έδεσσας και των Γιαννιτσών και να ξέρουν ότι ο φαύλος κύκλος και ο κατήφορος του εθνικισμού δεν βοήθησε ποτέ κανέναν».

Τέλος, ο κ. Κοντονής χαρακτήρισε, ανεύθυνη τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ονοματολογικό, καθώς, όπως είπε, «είχε διεκδικήσει όταν ήταν στη θέση της διαπραγμάτευσης πολύ λιγότερα από αυτά που πέτυχε η κυβέρνηση».

Αποδοκιμασίες δέχτηκε νωρίτερα στη Λάρισα κατά την διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του νομού Νίκος Παπαδόπουλος.
Επίσης στην Κρήτη ακυρώθηκαν συναντήσεις της υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουρά με τον δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Μαστοράκη, υπό το φόβο επανάληψης επεισοδίων, παρόμοιων με αυτά που σημειώθηκαν χθες στα Χανιά.

Ακυρώθηκε, για λόγους ασφαλείας, η συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τον δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Μαστοράκη, περίπου στη 13.30 μμ. υπό το φόβο επεισοδίων, όμοιων με αυτά που σημειώθηκαν χθες στα Χανιά.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης της Υπουργού, η συνάντηση με το δήμαρχο Χερσονήσου επρόκειτο να γίνει αμέσως μετά το ραντεβού με τον δήμαρχο Ηρακλείου, στις 12.30 το μεσημέρι, ωστόσο με πρωτοβουλία της ίδιας ακυρώθηκαν και οι δύο συναντήσεις.

Πηγές του υπουργείου Τουρισμού, ωστόσο, διέψευδαν ότι το πρόγραμμα ακυρώθηκε, σημειώνοντας ότι ολοκληρώθηκε κανονικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *