Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που τους έκαναν έλεγχο για τα μέτρα

Δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, συνελήφθησαν σήμερα στην Κάτω Αχαΐα, με την κατηγορία της παραβίασης των μέτρων σχετικά με την διασπορά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες διοργάνωσαν και συμμετείχαν σε κοινωνική εκδήλωση, ενώ επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που πραγματοποιούσαν έλεγχο.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια ελέγχου που έκαναν αστυνομικοί του τμήματος Δυτικής Αχαΐας, σήμερα τα ξημερώματα, σε σπίτι στην Κάτω Αχαΐα, διαπίστωσαν ότι ο άνδρας είχε διοργανώσει γιορτή, όπου διασκέδαζαν ως προσκεκλημένοι τουλάχιστον 18 άτομα, παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την διάρκεια του ελέγχου, ο διοργανωτής απείλησε και εξύβρισε τους αστυνομικούς, ενώ προκάλεσε σωματική βλάβη στον έναν αστυνομικό, χτυπώντας τον με τα χέρια στο πρόσωπο.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ομάδα τουλάχιστον δέκα ατόμων, στην οποία συμμετείχαν οι δύο συλληφθέντες, απώθησαν και απείλησαν τους αστυνομικούς, ενώ ένα από τα άτομα κτύπησε αστυνομικό στο κεφάλι.

Στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση, οι αστυνομικοί του τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ταυτοποίησαν τα στοιχεία του διοργανωτή της εκδήλωσης και τον συνέλαβαν σήμερα το πρωί, βεβαιώνοντάς του παράλληλα διοικητικό πρόστιμο, ύψους 3.000 ευρώ, για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού.

Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δυο συμμετεχόντων στην γιορτή, στους οποίους επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 600 ευρώ, για άσκοπη μετακίνηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *