Ερχεται η Political στις 17 Νοεμβρίου

Μια νέα ηλεκτρονική εφημερίδα με δωρεάν πρόσβαση θα είναι διαθέσιμη από τις 17 Νοεμβρίου από Τρίτη έως και Σάββατο στη διεύθυνση www.political.net.gr , σε κινητά, tablet και υπολογιστές.

Με ένα κλικ θα βρίσκεται στο email σας από τις 17 Νοεμβρίου και κάθε ημέρα(από Τρίτη έως και Σάββατο), αλλά και στο www.political.net.gr.

Και το μόνο που θα χρειάζεται να κάνετε εσείς, είναι να ανοίγετε το μήνυμά σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Από το κινητό, το tablet σας, τον υπολογιστή. 

 

Μια εφημερίδα που θα κάνει το διαδίκτυο και τα νέα μέσα “φίλους” και όχι αντιπάλους. Για αυτό και η Political, ενώ θα είναι μια κανονική εφημερίδα, θα αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας και θα αποστέλλεται καθημερινά σε τουλάχιστον 150-200.000 ηλεκτρονικές διευθύνσεις. Σε opinion leaders, στελέχη επιχειρήσεων και κομμάτων, τραπεζικά στελέχη, επιχειρηματίες, ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης, του αθλητισμού αλλά και πολιτικούς.

Σε επιστήμονες και φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, σε δημοσιογράφους και διαφημιστές και φυσικά σε ανθρώπους που θέλουν να γίνουν αναγνώστες της, εντελώς δωρεάν.

Στόχος μας είναι ο αριθμός αυτός να ξεπεράσει τα 1.000.000 email.

 

Με ένα κλικ μια ολόκληρη εφημερίδα, η Politicalθα είναι χωρίς καμία επιβάρυνση στο email σας, γιατί πιστεύουμε ότι η ενημέρωση είναι εκτός των άλλων και κοινωνικό αγαθό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να ανοίγετε κάθε πρωί το email σας. Σαράντα σελίδες με ειδήσεις από την πολιτική και το παρασκήνιό της, την οικονομία, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τον κόσμο εκτός των ελληνικών συνόρων, θα είναι αποκλειστικά δικές σας, δωρεάν και αξιόπιστα. Με μοντέρνο σχεδιασμό, θα μπορείτε να την διαβάζετε, να αποθηκεύετε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν, όπου και αν βρίσκεστε και να διαβάζετε, όποια στιγμή θέλετε. Παράλληλα, η Politicalθα σας προσφέρει εντελώς δωρεάν τη δυνατότητα να κατεβάζετε το application της, που θα σας προσφέρει πολλές δυνατότητες, μιας και θα αξιοποιεί την τεχνολογία ακόμη και στο κομμάτι της προβολής και της διαφήμισης.

 

 

H Politicalείναι εδώ και 30 επαγγελματίες δημοσιογράφοι θα βάζουν καθημερινά τέλος στα fake news, επιστρέφοντας στις αρχές της δημοσιογραφίας και απαντώντας στο πού, πώς, πότε και γιατί, συμβαίνει κάτι. Η δημοσιογραφία επιστρέφει, όχι πλέον στο περίπτερο, αλλά στην οθόνη σας.

 

 

Political, η εφημερίδα που αλλάζει το σκηνικό στην δημοσιογραφία και στα Μέσα Ενημέρωσης.

Πάρτε την Politicalστο email σας για να είστε ενημερωμένος πολίτης. Την εφημερίδα που έρχεται σ’εσάς κάθε πρωί. Το ραντεβού σας με την Politicalκαι την αληθινή ενημέρωση σας περιμένει. Με ένα και μόνο κλικ:

 

Political: Η εφημερίδα της νέας εποχής.

 

 

Τη δημοσιογραφική ομάδα, απαρτίζουν:

 

Νίκος Ελευθερόγλου, Διευθυντής εφημερίδας Political

Γιάννης Κορωναίος, Διευθυντής Σύνταξης

Γιώργος Ευγενίδης, Αρχισυντάκτης Πολιτικού

Βασίλης Ταλαμάγκας, Σύμβουλος Έκδοσης

 

Δημοσιογράφοι:

Σπύρος Μουρελάτος, Γιώργος Ευγενίδης, Αντώνης Αντωνόπουλος, Αντώνης Γκιόκας, Αλέξανδρος Διαμάντης, Αμαλία Κάτζου, Λουκάς Γεωργιάδης, Κατερίνα Παπακωστοπούλου, Άλκης Φιτσόπουλος, Κώστας Παπαδόπουλος, Στέλιος Σαρέσκος, Νικολέττα Μουτούση κα

Γραφείο Μακεδονίας: Δημήτρης Δραγώγιας (επικεφαλής), Κώστας Καντούρης, Γ. Νεοχωρίτης, Δ. Κρητικού, Α. Καρυπίδης.

 

Αγάπη Κόρμπε, Εμπορική Διεύθυνση

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *