Έρευνα: Οι Γάλλοι καταρρίπτουν τα ταμπού στο κρεβάτι

Πιο απελευθερωμένοι από ποτέ είναι οι Γάλλοι στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με έρευνα για τη σεξουαλική ζωή ανδρών και γυναικών, στο κρεβάτι των Γάλλων όλα επιτρέπονται!

Και με όλους. Καταρρίπτονται όλα τα ταμπού.Δεν χρειάζεται να δηλώσει κανείς τη σεξουαλική του ταυτότητα, ότι δηλαδή είναι στρέιτ,ομοφυλόφιλος ή αμφιφυλόφιλος.

Επιπλέον, οι Γάλλοι μιλούν ανοιχτά για τα «βίτσια» τους στο κρεβάτι.

«Η σεξουαλική απελευθέρωση των Γάλλων δεν είναι σεξουαλική επανάσταση»,όπως επισημαίνει στο βιβλίο της υπό τον τίτλο: «Σεξουαλική ζωή στη Γαλλία», η έγκριτη κοινωνιολόγος και πολιτικός επιστήμονας,Γιανίν Μοσούζ Λαβό παραθέτοντας τα στοιχεία της τελευταία έρευνας.

«Οι άνδρες και οι γυναίκες πλησιάζουν όλο και περισσότερο σε συμπεριφορές, και ρόλους … οδεύουμε προς «την έλλειψη διαφοροποίησης των φύλων… Αυτή είναι η τάση στην κοινωνία σε γενικές γραμμές. Είναι σαφές ότι οι γυναίκες μπορούν πλέον να παίξουν τους ίδιους ρόλους με τους άνδρες, καταλαμβάνοντας τις ίδιες λειτουργίες. Αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά στερεότυπα κυρίως επειδή οι γυναίκες γεννούν παιδιά”, επισημαίνει η Γαλλίδα επιστήμονας και προσθέτει:

«Οι Γάλλοι που συμμετείχαν στην έρευνα δεν ήθελαν να βάλουν ετικέτες για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Αυτή η άρνηση των ετικετών είναι πολύ πιο έντονη και υπάρχει μεγαλύτερη ρευστότητα στις ταυτότητες, τα είδη, τις κατηγορίες».

Τα τελευταία χρόνια, οι Γάλλοι αποτίναξαν τον ζυγό των προκαταλήψεων στο σεξ.

Η έρευνα διεξήχθη σε άνδρες και γυναίκες,ηλικίας 19 – 85 ετών, που ανήκουν σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.

«Οι Γάλλοι μιλούν πιο άνετα για τη σεξουαλική τους ζωή και τις προτιμήσεις τους στο κρεβάτι.Δεν διστάζουν να πουν τις λέξεις πεολειχία ή σοδομισμός. Οι bisexual είναι περισσότεροι .Υπάρχει σεξουαλική ελευθερία. Μπορεί εύκολα κάποιος να έχει «διπλή ζωή»: να αγαπάει πάνω από έναν ανθρώπους ταυτόχρονα. Μπορεί ένας αμφιφυλόφιλος να γίνεται bisexual και να μην το κρύβει από τη σύντροφό του. Το μότο των Γάλλων στο κρεβάτι είναι: Έχουμε μόνο μία ζωή».

Επιπλέον, οι γυναίκες διεκδικούν ευχαρίστηση στο σεξ.Αν δεν τους ικανοποιεί ο σύντροφός τους, θα βρουν αλλού ευχαρίστηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.