Έξαλλος πρώην δήμαρχος για την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας

Ονόματα δεν θίγουμε, ούτε και υπολήψεις. Πρώην δήμαρχος (αλήθεια ο νυν τι έκανε;)  ήταν στα κάγκελα γιατί αναφέρθηκε ως πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, το Ναύπλιο. Σήκωσε από ότι πληροφορήθηκε η στήλη το τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθεί υποστηρίζοντας και ιστορικά ορθώς ότι ήταν η Αίγινα. Τώρα εαν θα γίνει και αφιέρωμα στο νησί δεν γνωρίζουμε, όπως και εαν εκδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας. Όπως ούτε για το σχόλιο δημοσιογράφου που για λόγους εντοπιότητας καυτηρίασε την αντίδραση λέγοντας ότι ένα…πέρασμα έκανε από εκεί ο Καποδίστριας και το βάφτισαν πρωτεύουσα, ενώ ήταν κάτι…προσωρινό!

Να σημειώσουμε ότι προσφάτως με ιδιαίτερη επιτυχία και σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν (Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020)  στην Αρχαία Κόρινθο οι εκδηλώσεις του Δήμου Κορινθίων για την Επέτειο της Ανακήρυξης της Κορίνθου  από τις εργασίες της Α΄ Εθνοσυνέλευσης της Επιδαύρου τον Ιανουάριο του 1822, ως Πρώτης  Πρωτεύουσας της Νεότερης Ελλάδας.

Οτι και να πούμε εν όψει 1821 έχουν να δουν πολλά τα ματάκια μας. Απλά θα συνιστούσαμε ψυχραιμία και να μην πυροβολείτε τους δημοσιογράφους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *