Έξω φρενών με μια μεγάλη φωτογραφία του Γιώργου Παπανδρέου μέσα σε ξενοδοχείο – FANTOMAS.GR

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος στον Γιώργο Παπανδρέου μέσω ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιο αναλυτικά ο Δήμαρχος Βόλου έγραψε: «Τι μέρα κι αυτή! Πάω να πιω ένα καφέ σε μεγάλο ξενοδοχείο και πέφτω σε μια μεγάλη φωτογραφία – πορτρέτο του πιο βλαμμένου που έβγαλε ποτέ αυτή η χώρα!

Φτύνω τον κόρφο μου, σταυροκοπιέμαι, μουρμουρίζω ένα “ύπαγε οπίσω μου…” και προχωρώ στο εσωτερικό. Άλλη τραγική έκπληξη. Κακό συναπάντημα. Μια χούφτα επώνυμων βολεμένων και χαρτζιλικωμένων, που χρόνια ταλάνισαν τη χώρα, και που το άθροισμα των ηλικιών τους ξεπερνά τα χρόνια του Παρθενώνα.

Τι γίνεται ρε φίλε, σε μνημόσυνο ήρθα; Σκέφτομαι, κάνω το σταυρό μου πάλι, ρίχνω ένα “ο Ιησούς Χριστός νικάει κι όλα τα κακά σκορπάει”, φτύνω ξανά τον κόρφο μου και φεύγω. Στην έξοδο βλέποντας πάλι τη φωτογραφία του βλαμμένου, θυμήθηκα. Ήρθε στο Βόλο για να τον ξανακάνουν αρχηγό. Να αποτελειώσει ο άχρηστος ό,τι άφησε όρθιο πριν τον κυνηγήσει ο λαός που κατέστρεψε. Έφτυσα και πάλι. Κάτω αυτή τη φορά και συγγνώμη. Από σιχασιά και αηδία. Μπροστά σε αυτή την ξεφτίλα.

Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Γιώργο Παπανδρέου. Το 2015, είχε προκληθεί ένταση όταν ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφθηκε την πόλη και οι δυο τους συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο (δείτε εδώ τι είχε συμβεί)

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *