Εξώδικο Δημητριάδη στον Τράγκα

Εξώδικη διαμαρτυρία κατά του Γιώργου Τράγκα, έστειλε ο γ.γ. του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, αντιδρώντας στις καθημερινές επιθέσεις του δημοσιογράφου – με βαρύτατους χαρακτηρισμούς – εναντίον του.

Ο κ. Δημητριάδης προειδοποιεί τον Γ. Τράγκα ότι θα προσφύγει στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια αν δεν ανακαλέσει και ανασκευάσει τους χαρακτηρισμούς του και τις κατηγορίες για παράνομες δραστηριότητες.

«Οι ψευδείς και συκοφαντικοί σας ισχυρισμοί για το πρόσωπό μου, εκφεύγουν κατά πολύ της όποιας σκληρής δημοσιογραφικής κριτικής, την οποία και προσωπικά και ως εκ της θέσεως μου αποδέχομαι, αλλά πλέον προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου, γεγονός το οποίο δεν μπορώ να ανεχθώ» τονίζει στην Εξώδικη Διαμαρτυρία που έστειλε στον Γ. Τράγκα. Ο γ.γ. του πρωθυπουργού μιλά για «εργολαβική προσπάθεια ηθικής σπίλωσής του», προσπάθεια που συνδέεται με τον πολιτικό του ρόλο.

Ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού θεωρεί ότι έχει μπει στο στόχαστρο συγκεκριμένων ετερόκλητων κύκλων, οι οποίοι του επιτίθενται σταθερά και με συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς με σταθερό «ρεπερτόριο», δίχως συγκεκριμένες αφορμές, προκειμένου να τον αποδυναμώσουν ηθικά και πολιτικά. Παρότι σκέφθηκε πολύ αν πρέπει να προσφύγει δικαστικά ή να αγνοήσει τον Γ. Τράγκα, όπως έκανε μέχρι τώρα, κρίνει τελικά ότι ο δρόμος της δικαιοσύνης είναι ο μοναδικός τρόπος προστασίας της υπόληψής του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *