Φεστιβάλ Άθλησης & Ευεξίας στον Πειραιά την Κυριακή

Η Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» σας προσκαλεί στο Φεστιβάλ Άθλησης & Ευεξίας την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και ώρες 11:00-19:00 στο 3ο Λύκειο Πειραιά. Η εκδήλωσή μας τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Πειραιά, του Εμπορικού Συλλόγου Πειραια και του ΟΠΑΝ.
Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ, ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ  ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ, που μας έχουν κάνει περήφανους και μας έχουν χαρίσει στιγμές συγκίνησης,οι οποίοι θα βραβευτούν κιόλας για την προσφορά τους !
Στην έναρξη του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί μια ημερίδα με ολιγόλεπτες ομιλίες από σπουδαίους επιστήμονες και διακεκριμένους προπονητές.
Στην συνέχεια, θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις .Επίσης θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις Ολυμπιακών αθλημάτων καθώς και νέων αθλημάτων που δεν είναι διαδεδομένα ,αλλά και μια επίδειξη Πρώτων Βοηθειών;πο την Ομάδα Διάσωσης Δέλτα.
Σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης θα υπάρχουν σταθμοί αθλημάτων όπου αθλητικοί σύλλογοι θα μπορουν να ενημερώνουν τους επισκέπτες μας σχετικά με το άθλημα που πρεσβεύουν.
Σας περιμένουμε σε αυτή τη γιορτή του Αθλητισμού που έχει σαν επίκεντρο ειδικά τα παιδιά μας , προκειμένου να ενημερωθείτε μαζί μας από σπουδαίους επιστήμονες, προπονητές και αθλητές για τα αγαπημένα σας αθλήματα, αλλά και για τη σωματική και ψυχική μας υγεία !
————————————————————
📍  3ο Λύκειο Πειραιά (Μαυρομιχάλη 14, Πειραιάς 185 45)
⏰ Ώρα προσέλευσης 11:00
      Διάρκεια :  11:00-19:00
————————————————————
🎫 Πληροφορίες
📞 698 8632 036
📞 697 3649 450
————————————————————
Χορηγοί:
ΙΕΚ Όμηρος
Barista Brothers
Dynamic General Ships & Heavy Industries Repairs
Luigital.com
DSS Security
——————————————–
Με την συμμετοχή 28 αθλητικών συλλόγων από όλη την Αττική και του basketaki.com
Με τη στήριξη της Ομάδας Διάσωσης Δέλτα.
Οι εισηγήσεις-ομιλίες θα μεταφράζονται στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.
Είσοδος ελεύθερη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.