Φωτιά σε κατάστημα επίπλων στη Λ. Ποσειδώνος (Video)

Φωτιά σε ισόγειο κατάστημα επί της λεωφόρου Ποσειδώνος εκδηλώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα η φωτιά ξέσπασε σε κατάστημα με έπιπλα στην περιοχή του Αλίμου στην λεωφόρο Ποσειδώνος στις 4.20 τα ξημερώματα. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και στο σημείο έχει σπεύσει και η αστυνομία.

Μάλιστα έχει κλείσει το ρεύμα της Ποσειδώνος προς την Αθήνα, ενώ η φωτιά είναι σε εξέλιξη, την ώρα που οι πυροσβέστες προσπαθούν να την κατασβέσουν. Η Πυροσβεστική έχει ανέβει και στα σπίτια που βρίσκονται από πάνω προκειμένου να μην επεκταθεί η φωτιά.

Τα διαμερίσματα γύρω από την  έκθεση επίπλου έχουν εκκενωθεί, και οι άνθρωποι κατέβηκαν αμέσως με τα κατοικίδιά τους στον δρόμο. Οι γείτονες από τις διπλανές πολυκατοικίες έχουν βγει ανάστατοι στα μπαλκόνια τους.

Έως και τις 7 παρά 20 το πρωί του Σαββάτου, έχει δοθεί στην κυκλοφορία μόνο η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας από τις τρεις λωρίδες, ενώ στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία η οποία ρυθμίζει την κυκλοφορία έτσι ώστε να παιρνούν και οι πεζοί αλλά και τα διερχόμεναα αυτοκίνητα.

Η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο ενώ το κατάστημα έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Ένοικοι των σπιτιών της περιοχής ανέφεραν στο MEGA πως στις 4.20 τα ξημερώματα άκουσαν έναν δυνατό ήχο, έσπασε η τζαμαρία και στην συνέχεια έναν δυνατό κρότο. Μέχρι να βγουν στα μπαλκόνια τους και να δουν τι συμβαίνει, είδαν την φωτιά στο ισόγειο κατάστημα.