Γ.Μώραλης για τη διεξαγωγή του Super Cup στο “Γ. Καραϊσκάκης”

«Ένα σπουδαίο νέο για την πόλη μας! Ο φετινός ευρωπαϊκός τελικός του Super Cup θα διεξαχθεί στον Πειραιά, στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 16 Αυγούστου, σύμφωνα με απόφαση της UEFA.

Ένας μεγάλος τελικός μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης που θα μαγνητίσει τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού πλανήτη έρχεται στην πόλη μας.

Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Πειραιάς θα φιλοξενήσει τη σημαντική αυτή διοργάνωση και για ένα  χρονικό διάστημα θα είναι το επίκεντρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στην πόλη μας, όλα τα μεγάλα ξένα δίκτυα θα καλύψουν το  αθλητικό αυτό γεγονός, η προβολή του Πειραιά θα είναι μεγάλη και με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να προβάλουμε την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας αλλά και την πρόοδο που τα τελευταία χρόνια έχουμε πετύχει. Άλλωστε η εξωστρέφεια ήταν από τα βασικά μας συνθήματα και επιδιώξεις από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου.

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πως ο Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος πρεσβευτής του Πειραιά στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο του Πειραιά Βαγγέλη Μαρινάκη για την πρωτοβουλία και την επιτυχή αυτή έκβαση και είμαι βέβαιος ότι η διεξαγωγή του Super Cup θα είναι άρτια, καθώς το Καραϊσκάκη έχει φιλοξενήσει  με επιτυχία εκτός των Ολυμπιακών Αγώνων και πολλά μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *