Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: στα δικαστήρια Πειραιά ο καθ’ ομολογίαν δράστης

Στα δικαστήρια Πειραιά μεταφέρθηκε νωρίτερα ο 71χρονος άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε την 43χρονη σύντροφό του στη Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με τα όσα ομολόγησε ο 71χρονος άνδρας, σχεδίασε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια τη δολοφονία της άτυχης  43χρονης , επειδή θεώρησε ότι εκείνη είχε προχωρήσει στη ζωή της. “Αποφάσισα να το κάνω από τη στιγμή που τη βρήκα με άλλον. Δεν εκτιμούσε όσα είχα κάνει για αυτήν. Την έπιασα να με απατάει και αποφάσισα να το κάνω. Για να μάθει. Δεν άξιζε να ζει. Κρίμα για το παιδί. Το παιδί το αγαπάω. Κρίμα που θα μείνει μόνο του. Γι’ αυτό περίμενα να φύγει το παιδί από το σπίτι, ώστε να μη είναι μπροστά.Την πυροβόλησα τρεις φορές και την πέτυχα δύο. Ήμουν αποφασισμένος να το κάνω. Το όπλο το πήρα από έναν Ρομά στη Σαλαμίνα πριν τρεις ημέρες. Το αγόρασα 400 ευρώ. Μετά τους πυροβολισμούς πήγα στο Κερατσίνι σε μια καφετέρια και ήπια έναν καφέ και έμεινα στο αμάξι. Σκεφτόμουν ή να παραδοθώ ή να αυτοκτονήσω. Της άξιζε. Δεν σεβάστηκε όσα έκανα», φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς λίγο μετά τη σύλληψη του.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 43χρονη λίγα 24ωρα πριν τη δολοφονία της  είχε καταγγείλει στις Αρχές τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία, μετά τον σοβαρό ξυλοδαρμό της που την οδήγησε στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι