Η ΕΣΗΕΑ για τον Χουλιάρα

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον δημοσιογράφο Γιώργο Χουλιάρα που «έφυγε» σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο.

«Ο Γιώργος Χουλιάρας άφησε έντονο το αποτύπωμά του, όπου και εάν εργάστηκε. Οι παρεμβάσεις του, οι ιδέες και οι προτάσεις του επηρέασαν το τηλεοπτικό τοπίο της χώρας αλλά και της Κύπρου, στην οποία είχε μια μακρόχρονη παρουσία» σημειώνει η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή της, ενώ παραθέτει ένα σύντομο βιογραφικό του:

«Ο Γιώργος Χουλιάρας γεννήθηκε στη Γουριά Αιτωλοακαρνανίας το 1954. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Μόσχας Μ.Β.Λομονοσόφ από το οποίο είχε πτυχίο και μάστερ ενώ τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1982 στην εφημερίδα “Ριζοσπάστης”. Το 1989 υπήρξε μέλος της ιδρυτικής ομάδας, που δημιούργησε τον ραδιοφωνικό σταθμό “902 Αριστερά στα FM”. Το 1991 εντάχθηκε στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού “MEGA” και εξελίχθηκε σε βασικό στέλεχος του ειδησεογραφικού τομέα για μία δεκαετία, μέχρι να αναλάβει διευθυντική θέση στην ΕΡΤ, την οποία υπηρέτησε επί χρόνια. Εργάστηκε επίσης στον τηλεοπτικό σταθμό “ALPHA”. Ανέλαβε στη συνέχεια τη διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού “MEGA” στην Κύπρο, με σημαντική επιτυχία, πριν αναλάβει την ευθύνη του σταθμού “SIGMA” της Κύπρου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *