Η FIFA δικαίωσε τον Πανιώνιο

Ο​Πανιώνιος​Γυμναστικός​Σύλλογος​Σμύρνης
(https://www.pgss.gr) ανακοινώνει την απόφαση της FIFA (https://www.fifa.com) υπέρ του ερασιτεχνικου συλλόγου σχετικά με το αίτημα του ποδοσφαιριστή Μπατσάνα Αραμπούλι. Ο Μπατσάνα Αραμπούλι, επικαλούμενος ότι ο ερασιτεχνικός σύλλογος αποτελεί “φυσική” συνέχεια της ΠΑΕ Πανιώνιος, διεκδικούσε οφειλές της ΠΑΕ από τον ερασιτέχνη, αίτημα το οποίο απέρριψε η FIFA.

Ο Μπατσάνα Αραμπούλι υπήρξε ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Πανιώνιος για ένα έτος (2019-2020) και η συνεργασία με την ΠΑΕ ολοκληρώθηκε κοινή συναινέσει με αφορμή τον υποβιβασμό της ομάδας. H FIFA αναγνωρίζοντας την ερασιτεχνική μορφή του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. απέρριψε το αίτημα του ποδοσφαιριστή. Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. ως ερασιτεχνικό σωματείο δεν δύναται να συνάπτει επαγγελματικά συμβόλαια για ποδοσφαιριστές, δυνατότητα την οποία μόνο Ποδοσφαιρικοί Επαγγελματικοί Σύλλογοι μπορούν να έχουν. Ανεξάρτητα από το εκάστοτε ΑΦΜ μιας ΠΑΕ που συνδέεται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ένας ερασιτεχνικός σύλλογος δεν αποτελεί συνέχεια επαγγελματικής ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. είναι δίπλα σε όλους τους αθλητές, στις επιτυχίες, αλλά και στις δυσκολίες τους. Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη εύχεται, ότι ο Μπατσάνα Αραμπούλι ως αθλητής θα δικαιωθεί και θα λάβει όσα του οφείλονται από τις εταιρείες που έχουν και τις αντίστοιχες υποχρεώσεις.

Το Δ.Σ. του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. ευχαριστεί το δικηγόρο Κωνσταντίνο Ζέμπερη για την εκπροσώπηση των ερασιτεχνικών συμφερόντων του συλλόγου και των αθλητών του. Η ενεργοποίηση της διαδικασίας για τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ. και η επιλογή του Κωνσταντίνου Ζέμπερη για την νομική εκπροσώπηση του συλλόγου, εκκινήθηκε σε συνέχεια της πρωτοβουλίας της Συμμετοχικής Κίνησης για τον Πανιώνιο “ΟΡΦΕΑΣ” σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *