Η …γκάφα του Alpha radio με τον Μπουτσικάκη

Μετά τα όσα ακούστηκαν στη ραδιοφωνική εκπομπή των κ.κ. Δήμου Βερύκιου και Τάκη Χατζή, στον Alpha 9,89, περί δήθεν παρουσίας μου στην παρέλαση στην Αίγινα και μάλιστα χωρίς μάσκα (!), θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:

Σεβόμενος την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την ανάκληση των παραστάσεων για τους Εορτασμούς της Εθνικής Επετείου του «ΟΧΙ» σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών για τα μέτρα πρόληψης και περιορισμού της διάδοσης του COVID-19, στις 28 Οκτωβρίου 2020 δεν παρευρέθηκα σε καμία σχετική εκδήλωση, ούτε στην Αίγινα.

Ευχαριστώ τους κυρίους Βερύκιο και Χατζή για την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας, μετά την τηλεφωνική παρέμβασή μου και αφού τους έκανα γνωστό πως όλα όσα τους μεταφέρθηκαν και κατά συνέπεια εκείνοι αναπαρήγαγαν ήταν απολύτως ανακριβή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!

Τέλος θα ήθελα να συστήσω στα διάφορα «παπαγαλάκια» που διοχετεύουν τέτοιες «πληροφορίες» στα μέσα ενημέρωσης και που προφανώς με μπέρδεψαν με κάποιον άλλον, άλλη φορά να είναι πιο προσεκτικοί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *