Η Johnson&Johnson σταματά την πώληση ταλκ στην Αμερική αλλά όχι στον υπόλοιπο κόσμο, παρόλο που σχετίζεται με την εμφάνιση καρκίνου

Η Johnson & Johnson ανακοίνωσε χθες ότι θα σταματήσει να πουλάει το διάσημο ταλκ Johnson’s Baby Powder στις αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά, δηλώνοντας ότι η εξέλιξη αυτή εντάσσεται σε μία ευρύτερη επαναξιολόγηση της γκάμας των προϊόντων της.

Ωστόσο, οι “κακές γλώσσες” υποστηρίζουν ότι η απόσυρση του ταλκ από την αμερικανική αγορά γίνεται την ώρα που η εταιρεία βρίσκεται  αντιμέτωπη με 16.000 αγωγές από καταναλωτές που υποστηρίζουν ότι τα προϊόντα ταλκ της Johnson & Johnson, τους προκάλεσαν καρκίνο.

Από την πλευρά της, η αμερικανική εταιρία υπερασπίζεται σταθερά την ασφάλεια των προϊόντων ταλκ που παράγει, δηλώνοντας ότι διατηρεί την εμπιστοσύνη της στην ασφάλειά τους.

Εντυπωσιακό ωστόσο είναι το γεγονός ότι η εταιρεία θα σταματήσει την πώληση των προϊόντων ταλκ στην αμερικανική ήπειρο αλλά θα συνεχίσει κανονικά να τα προμηθεύει στους καταναλωτές του υπόλοιπου πλανήτη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.