Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος και απέβαλε!

Η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ότι τον περασμένο Ιούλιο ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της και απέβαλε!
Σε άρθρο της στους New York Times, με τίτλο “Οι απώλειες που μοιραζόμαστε”,  η πρώην ηθοποιός και σύζυγος του Βρετανού πρίγκιπα Χάρι αποκάλυψε ότι ένα συνηθισμένο καλοκαιρινό πρωινό, την ώρα που άλλαζε την πάνα του μικρούλη  Άρτσι ένιωσε έναν οξύτατο πόνο που την έκανε να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο πάτωμα κρατώντας το γιο της στην αγκαλιά! Όπως γράφει χαρακτηριστικά η Μέγκαν, κατάλαβε αμέσως ότι έχανε το μωρό που κυοφορούσε ενώ λίγες ώρες αργότερα, στο νοσοκομείο πια, κρατούσε σφιχτά το χέρι του συζύγου της ενώ και οι δύο έκλαιγαν.

Μέσα από το πολύ προσωπικό άρθρο της, η Μέγκαν Μαρκλ προσπάθησε να μοιραστεί με τους αναγνώστες των New York Times τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει τόσο η ίδια όσο και ο πρίγκιπας Χάρι τον τελευταία χρόνο, τόσο με την αποβολή του δεύτερου παιδιού του ζευγαριού όσο και με την μετεγκατάσταση τους στις ΗΠΑ, η οποία πολλές φορές έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από τα μέσα ενημέρωσης.

Η δούκισσα του Σάσεξ αναφέρθηκε επίσης στον αντίκτυπο της πανδημίας στην ανθρωπότητα αλλά και στο κίνημα κατά του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας που καθόρισαν το 2020.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.