Η Μελάνια “έσωσε” το Συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος

Με μία ομιλία γεμάτη συμπόνια, συναίσθημα και  ενωτική διάθεση, η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ ξεχώρισε κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου του  Ρεπουμπλικανικού κόμματος. “Από τον Μάρτιο οι ζωές μας έχουν αλλάξει ριζικά”, είπε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, αναφερόμενη στην πανδημία που έχει κοστίσει τη ζωή σε περισσότερους από 180.000 Αμερικανούς. “Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι ανησυχούν, θέλω να ξέρετε ότι δεν είσαστε μόνοι”, δήλωσε μεταξύ άλλων η Μελάνια, βεβαιώνοντας ότι ο σύζυγος της θα “κάνει κάθε τι δυνατό” για να τελειώσει αυτή η επιδημία.

Το 50χρονο πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία που έχει κρατήσει ιδιαίτερα διακριτική στάση από την ώρα που βρέθηκε στο Λευκό Οίκο, για πρώτη φορά – σε τέτοιο βαθμό –  έπλεξε το εγκώμιο του προέδρου Τραμπ. “Έχουμε ανάγκη ο σύζυγός μου να είναι πρόεδρός μας για άλλα τέσσερα χρόνια”, τόνισε. “Δεν είναι ένας παραδοσιακός πολιτικός. Δεν μιλάει μόνο, φέρνει αποτελέσματα”, υποστήριξε η Μελάνια καταδικάζοντας παράλληλα “τις φήμες” που διαδίδουν οι δημοσιογράφοι και τις “ψευδείς πληροφορίες”, όπως και τις “επιθέσεις” από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών.

Σε αντίθεση με άλλους Ρεπουμπλικάνους ομιλητές, η Μελάνια Τραμπ – τρίτη σύζυγος του μεγιστάνα – μίλησε επίσης και για τα δικαιώματα των μειονοτήτων στις ΗΠΑ, κάνοντας έκκληση για τερματισμό της βίας. ” Ζητώ από τον κόσμο να σταματήσει τη βία και τις λεηλασίες που γίνονται στο όνομα της δικαιοσύνης και να μην βγάζει συμπεράσματα  με βάση το χρώμα του δέρματος ενός ανθρώπου” είπε η Πρώτη Κυρία χαρακτηριστικά

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *