Η πρώην κα Μπέζος δώρισε 6 δις δολάρια σε φιλανθρωπικές οργανώσεις!

Η πρώην σύζυγος του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, Τζεφ Μπέζος, Μακένζι Σκοτ “χτύπησε” ξανά, προσφέροντας 4,2 δις δολάρια σε 380 φιλανθρωπικές οργανώσεις που ασχολούνται κυρίως με τη σίτηση αστέγων και τις έκτακτες ανάγκες λόγω πανδημίας.
Η Σκοτ είναι ο 18ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, καθώς η περιουσία της ξεπερνά πλέον τα 60 δισεκατομμύρια δολάρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτής της περιουσίας προήλθε από το διαζύγιο της με τον Μπέζος, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Amazon.

Η Μακένζι Σκοτ κατέληξε να κάνει τις δωρεές της στις συγκεκριμένες οργανώσεις αφού πρώτα εξέτασε συνολικά 6500 αιτήσεις διαφόρων οργανισμών.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η πρώην κυρία Μπέζος ανοίγει το πορτοφόλι της για όσους έχουν ανάγκη. Τον περασμένο Ιούλιο είχε δώσει άλλα σχεδόν δύο δις δολάρια σε αντίστοιχες οργανώσεις.

Την ίδια ώρα, και ο Τζεφ Μπέζος – ο οποίος μέσα στην πανδημία είδε την περιουσία του να “εκτοξεύεται” στα 185 (!) δις δολάρια – δεσμεύτηκε ότι θα δώσει 10 δις δολάρια σε οργανώσεις που ασχολούνται με το κλίμα και την κλιματική αλλαγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *