Ημερίδα στο διαδίκτυο του Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching, Mentoring Ελλάδας – HCCMA,

Διεξαγωγή 3ης Ημερίδας του Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching, Mentoring Ελλάδας – HCCMA, Διαδικτυακά μέσω πλατφόρμας zoom, Τρίτη 7 Ιουλίου 2020, 19:00.

Ο Σύλλογος Συμβουλευτικής, Coaching, Mentoring Ελλάδας – HCCMA, διοργανώνει ημερίδα με τίτλο: «Συμβουλευτική, Coaching, Mentoring: Ο ρόλος τους στο σήμερα!»
την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020, διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom.

3 χρόνια από την ίδρυσή μας
Η ημερίδα είναι η πρώτη ανοιχτή e-ημερίδα που διοργανώνει ο HCCMA για τα μέλη και τους φίλους του από την Ελλάδα και το εξωτερικό και γίνεται με την αφορμή του εορτασμού των 3 χρόνων από την υπογραφή του καταστατικού του συλλόγου μας!

3 πυλώνες που συνθέτουν το όραμά μας για ενίσχυση του Coaching, της Συμβουλευτικής και του Mentoring.
Η ημερίδα θα αναδείξει την άμεση εφαρμογή τους, τη σημασία και τα αποτελέσματα τους, στη σημερινή κοινωνία και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα.

3 θεματικές παρουσιάσεις, μια για κάθε πυλώνα που θα εξετάσουν η σύνδεσή τους με τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, τη Διαχείριση των Συναισθημάτων και στην Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Δικτύωσης και Αποτελεσματικής Επικοινωνίας.

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου, coaches, συμβούλους, στελέχη επιχειρήσεων, επαγγελματίες, εκπαιδευτικούς, ερευνητές, φοιτητές, start uppers και νέους επιχειρηματίες.

Το πρόγραμμα της Ημερίδας περιλαμβάνει ομιλίες από καταξιωμένους στο χώρο τους εισηγητές. Coaches και μέντορες που προέρχονται από όλους τους κλάδους του coaching, επαγγελματίες ψυχικής υγείας και executives στο κομμάτι της συμβουλευτικής.

Το Πρόγραμμα

18:45 – 19:00
“Προσέλευση” – Σύνδεση συμμετεχόντων

19:00 – 19:02
Έναρξη Ημερίδας – Καλωσόρισμα

Μαξούρα Ελίνα
Life, Business, Executive Coach/Mentor
Πρόεδρος HCCMA

19:05 – 19:50
Συμβουλευτική και η συμβολή της στον επαγγελματικό προσανατολισμό και στα θέματα καριέρας.
Εισηγήσεις και ανοιχτή συζήτηση

Δρ. Μόσχου Δ. Καλλιόπη, M. Sc., P.HD. – Εκπαιδευτική Σύμβουλος, Μέλος Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού , Μέλος Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching Mentoring Ελλάδος

Μπρέλλα Δήμητρα
Εκπαιδευτικός
M.Sc Διοίκηση Σχολικών Μονάδων
Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων
Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης
Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Ελένη Παπαδάκη
Σύμβουλος καριέρας,
Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Συμβουλευτικής, Coaching & Mentoring Ελλάδος (HCCMA)

20:00 – 20:50
Ο ρόλος του μέντορα στην ανάπτυξη δεξιοτήτων δικτύωσης.
Εισηγήσεις και ανοιχτή συζήτηση

Δρ. Φερεκύδου Ελίζα, Bιολόγος και διδάκτορας (PhD) της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο αντικείμενο της Νευροεπιστήμης

Ο Νευρογλωσσικός προγραμματισμός (NLP), ως μέσο επίτευξης αποτελεσματικής, αμφίδρομης επικοινωνίας. Με αναφορά σε πρακτικές ιδέες που μπορούν να φέρουν καλύτερο αποτέλεσμα σε τέτοιες συνεργασίες.

Ανδρικόπουλος Φιλήμων Εκπαιδευτικός, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, NLP Μaster Practitioner και Σύμβουλος Θετικής Ψυχολογίας. Μέλος του HCCMA και πιστοποιημένο μέλος και συνεργάτης στον εκπαιδευτικό οργανισμό Achology στη Μεγάλη Βρετανία στο τομέα της προσωπικής ανάπτυξης και τη συμβουλευτική.

21:00 – 21:50
“Ο αέναος κύκλος των συναισθημάτων”
Εισηγήσεις και ανοιχτή συζήτηση

Φαίη Δεμέστιχα Καθηγήτρια Αγγλικών, Family & Relationship coach, NLP practitioner. Διοικητικό Μέλος συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching και Mentoring Ελλάδος

Πέγκυ Μουζάκη Life coach practitioner, NLP master practitioner & Global trainer. Μέλος συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching και Mentoring Ελλάδος και μέλος της Nlp international community

Βασίλης Κωσταρίδης M. Sc στις Ανθρωπιστικές σπουδές – Εκπαιδευτικός & Φυσικοθεραπευτής. Life coach – Μέλος συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching και Mentoring Ελλάδος

21:50-22:00 – Κλείσιμο Ημερίδας

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *