Κανονικά θα λειτουργούν τα βενζινάδικα – Καμία έλλειψη σε καύσιμα

Να βάλει τέλος σε φήμες για ενδεχόμενο έλλειψης καυσίμων που θα οδηγήσει σε κλείσιμο πρατηρίων βενζίνης βάζει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και η Ομοσπονδία Βενζινοπώλες. Με ανακοίνωσή τους ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τον εφοδιασμό με καύσιμα.

«Οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΝ βρίσκονται σε επικοινωνία με όλους τους φορείς της αγοράς καυσίμων. Οι εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών εφοδιάζουν αδιάλειπτα τα πρατήρια χωρίς πρόβλημα, ενώ τα πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη την Ελλάδα λειτουργούν κανονικά εντός των καθορισμένων ωραρίων. Δεν αναμένεται λοιπόν να υπάρξει κανένα πρόβλημα ως προς τα υγρά καύσιμα ούτε τώρα, ούτε αργότερα», τονίζει το ΥΠΕΝ.

Για το ίδιο θέμα η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος επισημαίνει ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας, διότι τα πρατήρια υγρών καυσίμων πανελλαδικά δεν πρόκειται να κλείσουν και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα επάρκειας καυσίμων στην Ελληνική Επικράτεια. «Τα πρατήρια θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά μέσα στο ωράριο που έχει καθορίσει η κάθε επιχείρηση για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού σε αυτές τις δύσκολες ώρες», σημειώνει η ΟΒΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.