Κατρούγκαλος (σε Κανάλι-1): «Η δημοκρατία δεν εκδικείται και δεν πρέπει να έχει αίμα στα χέρια της»

 

«Η δημοκρατία δεν εκδικείται και δεν πρέπει να έχει αίμα στα χέρια της» δήλωσε αναφερόμενος στην υπόθεση Κουφοντίνα, ο πρώην υπουργός  Εξωτερικών και νυν Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στο Κανάλι Ένα 90,4 και την εκπομπή «Προπαντός Ψυχραιμία» με το δημοσιογράφο Νίκο Μπαρδούνια.

Ο κ. Κατρούγκαλος υποστήριξε ότι στην περίπτωση του καταδικασθέντος τρομοκράτη της «17 Νοέμβρη» δεν έχει εφαρμοστεί ο νόμος, κάτι που προκύπτει από την αλληλογραφία που είχε ο Συνήγορος του Πολίτη με την Γενική Γραμματεία Εγκληματικής Πολιτικής .

Αναφορικά με την υπόθεση Λιγνάδη, ο κ Κατρούγκαλος τόνισε ότι με την όλη στάση της κυβέρνησης  πρακτικά  δόθηκε χρόνος  να γίνει προσπάθεια συγκάλυψης και από τις δυο πλευρές. Σημείωσε ακόμη ότι κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει χρησιμοποιήσει εμπρηστικό λόγο  για την υπόθεση, σε αντίθεση με τον βουλευτή της ΝΔ, Μακάριο Λαζαρίδη, που έκανε το αντίθετο.

«Δεν είμαστε εμείς αυτοί που διχάζουμε τον Ελληνικό λαό» είπε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

 

Τέλος, σε ότι αφορά στις προκλήσεις της Άγκυρας, ο βουλευτής ανέφερε ότι  «ποτέ δεν εγκατέλειψε την επιθετικότητά της» , πως «υλοποιεί μια στρατηγική επίδειξης γοητείας με αποδέκτες  τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση» και «ότι πάγια πρακτική της ήταν η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.