Κατσαφάδος : Απολαύστε το ταξίδι της γνώσης

Δύο σχολεία στον Πειραιά  επισκέφθηκε σήμερα, πρώτη ημέρα λειτουργίας των σχολείων, ο  Βουλευτής της ΝΔ Α’ Πειραιώς & Νήσων και Αναπληρωτής Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κώστας Κατσαφάδος. Αρχικά βρέθηκε στον αγιασμό στο 2ο Γυμνάσιο Καλλίπολης και στη συνέχεια στο  36ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά. Ο κ. Κατσαφάδος αφού μίλησε με γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς σε χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους μια καλή σχολική χρονιά. Να απολαύσετε το ταξίδι της γνώσης και να γνωρίζετε ότι θα είμαστε στο πλευρό σας. Ιδιαίτερα για τα «πρωτάκια» αγκαλιάστε τα και στηρίξτε τα σε αυτό το νέο τους βήμα.

Να εμπιστεύεστε τους δασκάλους , τους καθηγητές τους γονείς σας για όσα σας απασχολούν και κυρίως για θέματα σχολικού εκφοβισμού. Οι γονείς και οι σύλλογοι γονέων, από την πλευρά τους, ας σταθούν δίπλα στους εκπαιδευτικούς, ας συνεργαστούν στενά με το σχολείο υποστηρίζοντας την προσπάθεια για πρόληψη, έγκαιρο εντοπισμό και άμεση παρέμβαση σε περίπτωση εκδήλωσης περιστατικών εκφοβισμού στο σχολικό περιβάλλον.

Μην ξεχνάτε ότι οι εκπαιδευτικοί επιτελούν ένα σπουδαίο έργο μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Η Θεία πρόνοια να σας δίνει φώτιση και δύναμη στις προσπάθειές σας. Και πάλι καλή χρονιά και καλή δύναμη σε όλους σας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.